‘Boer zkt Vrouw’: Boer Raphaël komt nog eens terug op wat er gebeurde in zijn caravan met Jasha

Ook na vijftien seizoenen blijft Boer zkt Vrouw voor verrassingen zorgen. Het was boer Raphaël die voor een nooit geziene heisa zorgde in het VTM-programma. Nadat hij ’s avonds ‘betrapt’ was met Jasha in zijn caravan besloot Jolyn zijn boerderij te verlaten, waarna hij zelf Katrijn naar huis stuurde. Nu blikt de hoefsmid voor het eerst zelf uitgebreid terug op dat veelbesproken moment.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets stond te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Afgelopen zondag konden we dan zien hoe de situatie op de boerderij helemaal ontplofte. Jolyn besloot namelijk zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij blijft dus enkel met Jasha over.

“Gepraat en knuffel gegeven”

Raphaël kwam eerder al kort terug op wat er is gebeurd die beruchte nacht in zijn caravan. Hij beweerde toen dat er enkel geknuffeld en gebabbeld is en niets meer. Dat heeft hij ook aan presentatrice Dina Tersago gezegd en zij gelooft hem. Toch zijn er nog steeds mensen die twijfelen aan dat verhaal.

In Het Laatste Nieuws herhaalt Raphaël echter wat hij eerder al zei. “Geloof me als ik zeg dat Jasha en ik daar enkel gepraat hebben en elkaar een knuffel hebben gegeven. Gepraat over serieuze dingen, koetjes en kalfjes, maar ook over de spanningen met de andere meisjes die toen al duidelijk voelbaar was”, legt hij uit.

Nachtmerrie

“Wat er is gebeurd vind ik nog altijd heel spijtig. Ik had graag dat iedereen met een opgeheven hoofd kon terugkijken op deze ervaring, maar in de plaats daarvan werd het een nachtmerrie”, blikt Raphaël terug. “Ik wijt het aan een samenloop van omstandigheden. Vermoeidheid, gierende emoties en ook de mentale druk. Het is niet makkelijk voor de meisjes om aantrekkingskracht te voelen, maar te weten dat ze niet de enige zijn in het spel.”

Meer
Lees meer...