‘Boer zkt Vrouw’: Dina Tersago legt uit wat er gebeurd is tussen Raphaël en Jasha

Boer Raphaël uit Boer zkt Vrouw blijft voor beroering zorgen. Nadat hij in zijn caravan een nacht had doorgebracht met Jasha zijn met Katrijn en Jolyn de twee andere vrouwen op zijn boerderij vertrokken. Toch weten we nog altijd niet zeker wat er echt is gebeurd in die caravan.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets staat te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Afgelopen zondag konden we dan zien hoe de situatie op de boerderij helemaal ontplofte. Jolyn besloot namelijk zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij blijft dus enkel met Jasha over.

Caravan

Ondertussen heeft Raphaël al uitleg gegeven over wat er is gebeurd die beruchte nacht in zijn caravan. Hij meent dat er enkel geknuffeld en gebabbeld is en niet meer, maar heel wat mensen twijfelen aan zijn oprechtheid.

Presentatrice Dina Tersago doet dat niet. In Dag Allemaal blikte ze zelf terug op het hele incident. “Ik moest uiteraard weten wat er zich écht heeft afgespeeld in die caravan. Ik nam Raphaël en Jasha apart en zei: ‘Komaan mannekes, jullie moeten nu echt open kaart spelen, is er iets gebeurd of niet?’ Zij verzekerden me, met de hand op het hart, dat ze alleen maar hebben gepraat. En ik geloof hen”, verduidelijkte Dina Tersago.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...