‘Boer zkt Vrouw’: Dit zijn de definitieve keuzes van de boeren

Gisteren was het eindelijk zover. Na weken vol spanning en drama mochten de boeren uit Boer zkt Vrouw eindelijk hun laatste keuze maken. Dat ging bij sommigen vlotter dan verwacht, maar één ding is zeker: ze vertrekken volgende week allemaal op romantische trip. Of de relatie ook nadien nog stand zal houden, dat zal moeten blijken.

De voorbije weken kregen kijkers van Boer zkt Vrouw misschien wel het meest dramatische seizoen van het programma te zien. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten. Afgelopen weekend was het dan de beurt aan Elien om de boerderij van boer Stef te verlaten.

Dat zorgde ervoor dat er op elke boerderij, behalve op die van Raphäel, nog enkele kandidaten overbleven. Daar moest nu ook gisteren een laatste keuze in gemaakt worden. En dat zorgde bij enkele boeren voor een verrassing.

Keuzemomenten

Kevin & Jef

De eerste boer die aan de beurt was, was Kevin. Hij moest, in tegenstelling tot de anderen, nog kiezen tussen drie personen. Tegen Dina vertelde hij dat hij moest kiezen tussen zijn hoofd en zijn hart, maar uiteindelijk koos hij voor het laatste: Jana. Volgens Elke en Heide was dat de foute keuze, maar de romantische trip zal dat doen uitwijzen.

Nadien was Jef aan de beurt. Hij had voor hij zijn laatste keuze maakte, nog een solodate met zowel Kim als Bente. Uiteindelijk koos hij voor Bente, een keuze die de kijkers niet meteen zagen aankomen. Enkele weken geleden had Jef het namelijk nog over haar tattoos. “Bente past qua karakter denk ik het best bij mij. Ik denk zelfs dat we one of a kind zijn”, vertelt de jonge boer.

Stef & Cathy

De grootste verrassingen kwamen zonder twijfel van de boerderij van Stef en Cathy. In Lier koos Stef tegen alle verwachtingen in voor Leen in plaats van Annelore, met wie hij het wel heel goed leek te vinden. “Het was sowieso een super moeilijke keuze omdat jullie twee verschillende types zijn, maar ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd en dan neig ik toch meer naar Leen. Het is echt al zo lang geleden dat ik mezelf zo goed voel bij iemand”, klonk het.

Daarnaast lag de grootste vraag van de avond misschien wel bij Cathy in Tielt-Winge. Al wekenlang vragen de kijkers zich af of ze nu voor Björn of Kenny zou kiezen. Maar gisteren koos ze, na een (misschien wel eerste) serieus gesprek met hem, voor Kenny.

“Jullie zijn allebei topkerels. Ik heb heel veel zitten malen in mijn hoofd, en maak dan maar eens een keuze. Ik heb gekozen om op romantische trip te gaan met Kenny. Ik had echt graag een mélangeke gemaakt van jullie twee, maar dat is niet mogelijk he”, zei Cathy tegen Kenny en Björn. De romantische trip van de twee zal er wel wat anders uitzien, want Cathy zal Kenny gewoon vergezellen op een trouw van een van zijn beste vrienden.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...