‘Boer zkt Vrouw’: Jef en Cathy maken belangrijke voorlaatste keuzes

Boer zkt Vrouw heeft zelden voor zoveel drama gezorgd als dit seizoen. Dat was ook dit weekend het geval, want Cathy en Jef stonden voor een belangrijke keuze. Zij moesten beslissen met welke twee kandidaten ze verdergingen. Daar hadden ze het allebei ontzettend moeilijk mee.

De voorbije weken zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw al dat deze editie er eentje is met de nodige drama. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten. Afgelopen weekend was het dan de beurt aan Elien om de boerderij van boer Stef te verlaten.

Hoewel die twee momenten niet in het scenario stonden, was het deze week tijd voor twee vertrekmomenten die wél de bedoeling waren. Daarvoor moesten we naar de boerderijen van boeren Jef (33) en Cathy (37).

Twee keuzes

Dat het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw niet verloopt zoals de andere seizoenen, is geen verrassing meer. De voorbije weken kregen de kijkers al heel wat bizarre momenten te zien. Zo vertrokken er zowel bij Stef als bij Raphaël al vrouwen, waardoor zij nu niet meer moesten kiezen.

Maar dat was bij Jef en Cathy dus wel nog het geval. Zij stonden gisteren voor een belangrijk keuzemoment. Die keuze ging bij Cathy nog tussen vier mannen en bij Jef maar tussen drie vrouwen. Uiteindelijk kozen ze allebei voor slechts twee kandidaten.

Jef

Jef had het al de hele dag moeilijk, omdat hij zijn keuze al had gemaakt. Hij besliste Lieze huiswaarts te sturen. “Ik vind het heel moeilijk omdat ik een fijne klik heb met Lieze, en ik denk dat dat wederzijds is. Dit voelt echt alsof ik haar teleurstel. Dit is zo lastig”, huilde hij bij het keuzemoment.

Lieze voelde de bui al hangen. Zij overnachtte namelijk al enkele nachten niet meer op de boerderij, dus ze begreep Jefs keuze. Kim en Bente mogen nog enkele dagen langer op de boerderij verblijven in de hoop Jefs hart te veroveren.

Cathy

Cathy voelde al langer dat ze vooral naar Björn en Kenny toe trekt, en besloot daarom zowel Dries als Kristof te laten gaan. Vooral dat laatste afscheid viel haar zwaar. Jij verdient echt een topwijf”, zei ze tegen een verdrietige Kristof.

Maar Cathy zelf zal dat dus niet zijn. “Als ik Kenny en Björn naast mekaar zet, denk ik dat Kenny heel leuk kan zijn op korte termijn, maar dat Björn meer langetermijnmateriaal is”. De komende afleveringen zal duidelijk worden of die gedachte ook degene is die blijft.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. 

Meer
Lees meer...