‘Boer zkt Vrouw’: Elien geeft uitleg bij haar vertrek bij boer Stef

Boer zkt Vrouw blijft voor beroering zorgen. Na het caravanincident bij boer Raphaël en het daarop volgende vertrek van Jolyn en Katrijn zag ook boer Stef nu iemand vertrekken. Elien gaf aan zich onzeker begon te voelen op de boerderij en wilde daarom weg. Maar er blijkt toch meer aan de hand te zijn.

De voorbije weken zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw al dat deze editie er eentje is met de nodige drama. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten.

Elien

Nu zag ook melkveeboer Stef een van de drie vrouwen op zijn boerderij vertrekken. Na een avond met hemzelf en de drie vrouwen Leen, Annelore en Elien samen, wilde die laatste namelijk weg. De ochtend erna besloot Elien ook effectief voor het ochtendgloren haar koffers te pakken. Daarop bleef Stef verbaasd achter, tot ze later op de dag toch opnieuw afspraken voor een woordje uitleg.

Een dag na de uitzending van Boer zkt Vrouw van zondagavond gaf Stef al meer uitleg bij de gebeurtenissen. Toen al bleek dat er iets meer nuance was dan op het eerste gezicht leek.

Ziek

Dat laatste is nu bevestigd door Elien, die in Dag Allemaal terugblikte op haar vertrek. “Ik had met Stef een vriendschappelijke klik, maar of er meer in zat, kan ik niet zeggen. Dat had niets te maken met mijn vertrek. De waarheid is dat ik me na de groepsdate ziek voelde”, legt ze uit.

“Achteraf gezien was het de juiste beslissing om te vertrekken, want na een bezoek aan mijn dokter moest ik met spoed onder het mes en lag ik vier dagen in het ziekenhuis”, gaat Elien verder zonder in details te willen treden. “Intussen ben ik weer hersteld.”

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. 

Meer
Lees meer...