‘Boer zkt Vrouw’: Beslissingsmoment zorgt opnieuw voor tranen

Boer zkt Vrouw heeft zelden voor zoveel drama gezorgd als dit seizoen. Dat zal ook komend weekend niet anders zijn. Jef en Cathy staan namelijk voor hun keuzemoment en dat belooft moeilijk te worden.

De voorbije weken zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw al dat deze editie er eentje is met de nodige drama. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten. Afgelopen weekend was het dan de beurt aan Elien om de boerderij van boer Stef te verlaten.

Jef

Om die reden moeten Raphaël en Stef komende aflevering niemand wegsturen van hun boerderij. Jef, Cathy en Kevin staan wel voor die moeilijke taak. Dat zorgt vooral bij Jef voor heel wat spanning. Lieze, Kim en Bente vinden het namelijk heel moeilijk om de boer te doorgronden en kunnen dan ook niet inschatten wie hij naar huis zal sturen.

Lieze vreest dat de keuze op haar zal vallen omdat ze de laatste tijd niet altijd aanwezig was op de boerderij. Jef laat echter aan Dina Tersago weten dat hij zijn keuze al gemaakt heeft, maar hij blijkt het er wel een hele dag zeer moeilijk mee te hebben. Hij moet dan ook voortdurend zijn tranen verbijten.

Boer zkt Vrouw Kim Lieze Bente
Kim, Lieze en Bente – Bron: VTM

Cathy

Ook Cathy heeft het enorm moeilijk tijdens het keuzemoment, al lijkt zij wel heel zeker te zijn van haar beslissing. Ze verrast zelfs Dina Tersago door te zeggen dat ze gevoelens heeft gekregen voor een van de mannen.

Boer zkt Vrouw Kristof Kenny Dries Björn
Kristof, Kenny, Dries en Björn – Bron: VTM

Kevin

Bij Kevin stond het beslissingsmoment eigenlijk vorige week al op de agenda. Hij besloot toen om Elke naar huis te sturen, maar die legde zich daar niet zomaar bij neer. Ze vroeg om een nieuwe kans met een privédate en keerde zo terug naar de boerderij. Elke kiest voor een ontspannen fietstochtje en is vastberaden haar nieuwe kans met twee handen te grijpen. “Kevin heeft mij een serieuze schop onder mijn kont gegeven, ik had dat even nodig”, klinkt het. Die situatie zorgt wel voor enige frustratie bij Jana, maar dat laat Kevin niet aan zijn hart komen.

Stef en Raphaël

Bij Stef en Raphaël wordt er ook gedate. Die eerste kiest daarbij voor kleiduifschieten met Annelore met als inzet een kus.

Bij Raphaël moet er uiteraard niet meer gestreden worden voor kussen. Hij gaat samen met Jasha op een romantische trip. “Wij pakken mekaar vast voor we gaan slapen, geven mekaar een kusje … en dat voelt allemaal normaal aan. Alsof dit er al jaar en dag is”, klinkt Raphaël heel enthousiast.

Boer zkt Vrouw
Annelore en Stef – Bron: VTM

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. 

Meer
Lees meer...