‘Boer zkt Vrouw’: Boeren maken zich klaar voor laatste keuze

Het nieuwste seizoen van Boer zkt Vrouw loopt op z’n einde. Deze zondag staan de boeren voor hun allerlaatste keuze. Dan beslissen ze met wie ze op romantische trip trekken. Bij Raphaël staat alles al vast, maar bij Cathy, Jef, Stef en Kevin ligt alles nog open.

De voorbije weken kregen kijkers van Boer zkt Vrouw misschien wel het meest dramatische seizoen van het programma te zien. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten. Afgelopen weekend was het dan de beurt aan Elien om de boerderij van boer Stef te verlaten.

Ondertussen maakten ook Jef, Cathy en Kevin hun voorlaatste keuzes. Dat zorgt ervoor dat alle boeren, behalve Raphaël, dit weekend voor hun allerlaatste keuze staan. Dan wordt beslist wie mee mag op romantische trip.

Laatste keuzes

Bij Raphaël (26) ging de keuze enkele weken geleden al naar Jasha. Bij de anderen gaat het op dit moment nog tussen twee personen. Cathy (36) stuurde vorige week Kristof én Dries naar huis en staat zondag voor een moeilijke beslissing. “Björn en Kenny zijn zo ontzettend verschillend. Er is bij beiden fysieke aantrekking, maar qua persoon en karakter staan ze quasi haaks op elkaar. Ik zou graag dit stuk van Björn nemen en dat stuk van Kenny, maar zo werkt het natuurlijk niet. Het kan zijn dat ik op het keuzemoment zelf nog switch, want het is echt fifty-fifty.”

Ook in Lier zit koeienboer Stef (28) met een luxeprobleem: wordt het Annelore of Leen? Hij wint nog even het advies in van zijn ouders, net voor het finale keuzemoment. Bij Jef (33) komt er dan weer een einde aan al de nachtjes met drie in bed. Hij zal moeten kiezen tussen Bente en Kim.

En dan is er nog Kevin, de witloof- en frambozenboer die de voorbije weken soms kop noch staart kreeg van de vrouwen. Voor hij zijn keuze bekendmaakt, wil Dina Tersago eerst nog weten wat er in zijn hoofd omgaat. “Mijn hart zegt: dat is de vrouw, maar mijn hoofd zegt iets anders”, klinkt het.

Bekijk de preview hier:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...