‘Boer zkt Vrouw’: Kristof reageert op vertrek en haalt uit naar Björn

Voor Kristof kwam er zondag een einde aan zijn avontuur in Boer zkt Vrouw. Hij werd – ondanks mooie woorden – naar huis gestuurd door Cathy. In Dag Allemaal laat hij weten dat hij enorm verrast was door die beslissing.

Afgelopen zondag moesten we in Boer zkt Vrouw weer afscheid nemen van drie personen. Zo stuurde boer Jef Lieze naar huis en nam Cathy zelfs afscheid van twee mannen. Zij liet zowel Dries als Kristof vertrekken. Vooral bij die laatste zorgde dat voor heel veel emoties.

 “Ik schrok enorm, ik dacht dat Björn en ik zouden overblijven”, reageert Kristof op zijn vertrek. Het waren uiteindelijk echter Björn en Kenny die mochten blijven. “Misschien heeft Cathy zich meer door uiterlijk en fun laten leiden. Ach, ik kan mezelf niets kwalijk nemen. Ik ben mezelf gebleven en heb ’t aangedurfd om m’n emoties te laten zien.”

Björn en Kenny

Cathy koos dus Kenny boven Kristof, maar daarover lijkt die laatste geen wrang gevoel te hebben. De twee zijn ondertussen namelijk goede vrienden geworden. “Het zal de kijkers wellicht verbazen, maar met Kenny heb ik het voorbije halfjaar een échte vriendschapsband opgebouwd”, legt hij uit.

Die goede band is er met Björn veel minder. “Hij was er duidelijk niet om vrienden te maken. Ik ook niet in de eerste plaats, maar ik probeer altijd open te staan voor anderen. Björn gedroeg zich alsof hij voorsprong had op iedereen, ik vond dat niet zo tof”, blikt Kristof terug. Ook met de andere afvaller Dries is er overigens geen contact meer. “Maar hij heeft me nooit iets verkeerd gedaan.”

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. 

Meer
Lees meer...