‘Boer zkt Vrouw’: Hoe gaat het nu tussen Cathy en Björn?

In Boer zkt Vrouw zorgde Cathy twee weken geleden tijdens het beslissingsmoment voor een van de grootste verrassingen van dit seizoen. Zij koos namelijk Kenny boven Björn. En hoewel de romantische trip met Kenny heel goed verliep, heeft Cathy ook nog contact met Björn. Bloeit er daar misschien toch nog iets?

Twee weken geleden moesten de boeren in Boer zkt Vrouw de definitieve keuze maken. Cathy zorgde daarbij voor de grootste verrassing door Kenny te kiezen boven Björn. Nochtans leek ze van bij het begin een serieus boontje te hebben voor die laatste.

Na die uitzending kwam Cathy met meer uitleg over die keuze. Ze legde daarbij uit dat ze aanvankelijk uitstel had gevraagd aan de makers van Boer zkt Vrouw. Die kreeg ze echter niet, waarna ze haar gevoel van het moment had gevormd. Ze vertelde ook dat ze het idee had dat Björn nooit helemaal op zijn gemak was tijdens de opnames van Boer zkt Vrouw.

Na een leuk romantisch weekend met Kenny is het nog niet duidelijk of er meer is beginnen bloeien tussen de twee. Om het antwoord daarop te kennen, zullen we moeten wachten op de reünieaflevering van zondag 30 april.

Björn

Hoe het nu gaat tussen Björn en Cathy weten we ondertussen wel al. Die vertelde daar namelijk zelf over in TV Familie. “Ik was enorm verbaasd toen Cathy opeens voor Kenny koos”, legt hij uit. Ondanks die verrassende keuze bleef Björn wel contact houden met Cathy. “Ik zie haar zo nu en dan nog eens. Ik ben ook al met mijn zoontje Brent (8) op haar boerderij geweest. En met haar ouders ben ik een koffietje gaan drinken om hen te bedanken voor mijn verblijf op de boerderij. Ze zeiden dat ik altijd welkom zal zijn bij hen”, klinkt het.

Toch zit er niet meer in tussen de twee. “Hm, nee. Ik denk dat een relatie tussen ons uitgesloten is”, is Björn eerlijk. Of dat wil zeggen dat Cathy nog steeds met Kenny samen is, mag hij uiteraard niet verklappen. “Maar daar zal je snel een antwoord op krijgen op tv. Ik blik hoe dan ook met een fijn gevoel terug op Boer zkt Vrouw. Ik heb er zeker geen spijt van”, besluit hij

Cathy

Bij Cathy horen we een gelijkaardig verhaal. “We horen elkaar nog wekelijks. Hij is bijvoorbeeld net nog met zijn zoontje naar de boerderij gekomen. Onze relatie gaat wel niet verder dan vriendschap, maar het is fijn om hem nog te horen”, zegt zij in Het Laatste Nieuws.

De laatste aflevering van Boer zkt Vrouw is te zien op zondag 30 april om 19.55 uur op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...