‘Boer zkt Vrouw’: Cathy legt uit waarom ze niet voor Björn koos

Eén aflevering voor het einde van Boer zkt Vrouw blijft het spannend afwachten hoe het nu gaat met de vier boeren. Onder andere bij boerin Cathy wachten veel kijkers af hoe het nu gaat met haar. In een terugblik in Het Laatste Nieuws geeft zij meer uitleg bij haar verrassend keuze voor Kenny over Björn.

Twee weken geleden moesten de boeren in Boer zkt Vrouw de definitieve keuze maken. Cathy zorgde daarbij voor de grootste verrassing door Kenny te kiezen boven Björn. Nochtans leek ze van bij het begin een serieus boontje te hebben voor die laatste.

Björn

Na die uitzending kwam Cathy met meer uitleg over die keuze. Ze legde daarbij uit dat ze aanvankelijk uitstel had gevraagd aan de makers van Boer zkt Vrouw. Die kreeg ze echter niet, waarna ze haar gevoel van het moment had gevormd.

Nu heeft ze nog eens uitgelegd waarom ze uiteindelijk toch niet voor Björn koos. “Ik had daar enorm veel zin in en voor het eerst probeerde ik ook wat te flirten. Ik raakte hem weleens aan, legde mijn arm rond hem. Maar ik voelde daarop niet echt een reactie”, zegt Cathy in Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat het met de camera’s te maken had, hij voelde zich daarbij nooit echt op zijn gemak. Het is ook niet simpel, hè, jezelf blijven met een knoert van een lens op twee meter.”

Reünieaflevering

Of Cathy nog samen is met Kenny of uiteindelijk toch opnieuw contact heeft opgezocht met Björn zullen we komende zondag zien in de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw. Momenteel kan Cathy daar uiteraard nog niets over zeggen.

“Weet je, op een bepaald moment tijdens de opnames heb ik tegen mezelf gezegd dat ik me niet per se moest bezighouden met het vinden van een partner. Dat zorgde voor te veel druk, ik heb toen beslist dat ik mezelf wilde amuseren en dan wel zou zien hoe alles uitdraait”, tempert ze wel al de verwachtingen.

De laatste aflevering van Boer zkt Vrouw is te zien op zondag 30 april om 19.55 uur op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...