‘Boer zkt Vrouw’: Cathy blikt vooruit naar reüniemoment

Vier boeren maakten afgelopen zondag in Boer zkt Vrouw hun ultieme beslissing en daarbij zaten enkele verrassingen. Onder andere de keuze van Cathy voor Kenny boven Björn zagen veel kijkers niet aankomen. En ook Cathy lijkt niet meer helemaal achter haar keuze te staan. Dat blijkt uit haar reactie in Story.

Terwijl Raphaël al sinds enkele weken enkel nog met Jasha op zijn boerderij zit, moesten de vier andere deelnemers van Boer zkt Vrouw zondagavond wel nog hun definitieve keuze maken. Jef koos daarbij Bente boven Kim, Stef ging voor Leen in plaats van Annelore en Kevin koos Jana boven Heidi en Elke.

Op de kinderboerderij van Cathy was de twijfel echter het grootst. De 37-jarige zei in de uitzending van Boer zkt Vrouw dat ze Kenny en Björn helemaal gelijk stelde en eigenlijk van beiden de beste eigenschappen wou. Uiteindelijk zou ze gewoon haar gevoel hebben gevolgd en gekozen hebben voor degene waarmee ze zich de dagen voor de keuze het best had geamuseerd.

Romantische trip met Kenny

In de vooruitblik op de aflevering van komende zondag zagen we hoe Cathy en Kenny zich samen amuseerden in de hottub, maar blijkbaar verliep op de romantische trip niet alles even goed. “We hebben goed gelachen, maar ik bleef wat op mijn honger zitten”, legt Cathy uit in Story.

Na enige tijd twijfelde ze namelijk aan de oprechtheid van Kenny. “Op een bepaald moment dacht ik: ‘Kenny, ben je hier omdat je een weddenschap hebt afgesloten met vrienden om te zien of je die boerin kunt versieren of heb je oprecht interesse in mij?'”, blikt Cathy terug op haar weekend met Kenny.

Dan toch Björn?

Wat dat wil zeggen over de toekomst van hen twee samen is voorlopig nog niet duidelijk. Ook mag Cathy uiteraard niet vertellen of ze nadien eventueel toch nog contact heeft gehad met Björn. Als haar gevraagd wordt of ze spijt heeft van haar keuze voor Kenny, blijft Cathy dan ook op de vlakte. “Dat vind ik een moeilijke vraag omdat ik niet te veel wil prijsgeven over wat er na de opnames is gebeurd. Ik twijfelde sterk, maar een mens moet keuzes maken in het leven en vooruitkijken”, besluit ze.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...