‘Boer zkt Vrouw’: Cathy geeft meer uitleg bij haar verrassende keuze

In Boer zkt Vrouw konden we afgelopen zondag het keuzemoment zien van vier van de deelnemende boeren. Daarbij waren er voor veel kijkers heel wat verrassingen. Zo ook bij Cathy, die niet voor topfavoriet Björn koos, maar wel voor Kenny. Nu heeft de 37-jarige meer uitleg gegeven over die beslissing.

Terwijl Raphaël al sinds enkele weken enkel nog met Jasha op zijn boerderij zit, moesten de vier andere deelnemers van Boer zkt Vrouw zondagavond wel nog hun definitieve keuze maken. Jef koos daarbij Bente boven Kim, Stef ging voor Leen in plaats van Annelore en Kevin koos Jana boven Heidi en Elke.

Cathy

Een van de grootste verrassingen kwam er echter van op de kinderboerderij van Cathy. Zij ging namelijk niet voor Björn, waar ze van bij het begin een boontje voor leek te hebben, maar wel voor Kenny. Dat zorgde niet alleen voor verbazing bij beide mannen, maar ook bij heel wat kijkers.

Cathy zei in de uitzending van Boer zkt Vrouw dat ze Kenny en Björn helemaal gelijk stelde en eigenlijk van beiden de beste eigenschappen wou. In Story heeft ze nu meer uitleg gegeven over wat uiteindelijk de doorslag gaf. “Zowel bij Björn als bij Kenny had ik een positief gevoel. We hebben goed kunnen lachen en babbelen, en er was ook bij beiden een soort van fysieke aantrekking. Het waren oprecht twee fijne mannen met wie ik zelf een toekomst zag”, blikt ze daar terug.

Kenny

De keuze voor Kenny gebeurde uiteindelijk vooral op gevoel. “Ik wilde er gewoon niet te hard over nadenken of hun plus- en minpunten tegenover elkaar zetten, maar wel: met wie heb ik mij de afgelopen week het beste geamuseerd waardoor die romantische trip ook wel eens een plezante tijd zou kunnen worden? En daarom is het Kenny geworden”, legt Cathy uit.

Meer
Lees meer...