‘Boer zkt Vrouw’: Heidi geeft eerlijk haar mening over Jana

De ultieme beslissingen van de boeren in Boer zkt Vrouw blijven voor beroering zorgen. Dat is ook het geval met de keuze van boer Kevin. De frambozen- en witloofboer had aan het begin van de meest recente aflevering nog drie vrouwen op zijn erf rondlopen, maar koos uiteindelijk Jana boven Elke en Heidi. Die laatste heeft nu eerlijk haar mening gegeven over die keuze.

Terwijl Raphaël al sinds enkele weken enkel nog met Jasha op zijn boerderij zit, moesten de vier andere deelnemers van Boer zkt Vrouw zondagavond wel nog hun definitieve keuze maken. Jef koos daarbij Bente boven Kim, Stef ging voor Leen in plaats van Annelore en Cathy koos Kenny boven Björn.

Keuze voor Jana

Kevin had aan het begin van de aflevering zelfs nog drie vrouwen op zijn boerderij. Hij gaf twee weken geleden namelijk de weggestuurde Elke een nieuwe kans. Zij had die gevraagd omdat ze vond dat ze aan Kevin nog niet had kunnen laten zien wie ze echt was. Elke kreeg en greep die kans, waardoor velen zelfs hadden verwacht dat zij uiteindelijk zou gekozen worden.

Uiteindelijk ging Kevin toch voor Jana, nadat hij besloten had “zijn hart te volgen”. Dat die beslissing niet bij iedereen even goed viel, was al snel duidelijk. Zo zagen we in beeld de moeder van Kevin huilen en hoorden we ook Heidi vertellen dat hij vond dat Kevin voor Elke moest gekozen hebben.

Heidi

“Ik heb nooit ruzie met Jana gemaakt, maar ik had nooit het gevoel dat ze het echt meende”, blikt Heidi terug in Dag Allemaal. “Wanneer Kevin in de buurt was, wist ze hem telkens met succes te charmeren. Zo zorgde zij ervoor dat hij effectief iets voor haar begon te voelen, merkten Elke en ik. Maar als Kevin uit beeld verdween en zeker als er geen camera’s in de buurt waren, kregen Elke en ik een andere Jana te zien. Dan leek het haar allemaal veel minder te interesseren.”

“Ik heb haar daar eens over aangesproken, maar ze beweerde dat haar gevoelens wel degelijk oprecht waren. Maar iets in mij geloofde haar niet. Terwijl ik geen moment aan Elke heb getwijfeld, het feit dat ze is teruggekomen om nog een kans te vragen nadat Kevin haar had weggestuurd, was daar het beste bewijs van”, gaat Heidi verder.

Terugkeer Elke

Die terugkeer van Elke had trouwens ook gevolgen voor Heidi. Toen Kevin Elke had weggestuurd, was Heidi namelijk van plan om ook de boerderij te verlaten. “Ik heb dat op tv niet gezegd, maar mocht Elke effectief zijn vertrokken, dan was ik ook opgestapt. Omdat het voor mij dan al een uitgemaakte zaak was dat Kevin en ik geen koppel zouden worden”, legt ze uit. De terugkeer van haar vriendin zorgde er echter voor dat ook Heidi besloot nog iets langer te blijven.

Meer
Lees meer...