‘Boer zkt Vrouw’: Kevin vertelt over hoe het nu gaat met de vrouwen die hij niet koos

In Boer zkt Vrouw stond er afgelopen zondagavond een heel belangrijke aflevering op de planning. Zowel Cathy, Stef, Jef als Kevin moesten daarbij namelijk hun finale keuze maken. Dat zorgde voor heel wat moeilijkheden, ook bij Kevin. De frambozen- en witloofboer koos daarbij Jana boven Heidi en Elke. In een gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt Kevin nu hoe het contact ondertussen is met die laatste twee.

Terwijl Raphaël al sinds enkele weken enkel nog met Jasha op zijn boerderij zit, moesten de vier andere deelnemers van Boer zkt Vrouw zondagavond wel nog hun definitieve keuze maken. Jef koos daarbij Bente boven Kim, Stef ging voor Leen in plaats van Annelore en Cathy koos Kenny boven Björn.

Kevin

Kevin had aan het begin van de aflevering zelfs nog drie vrouwen op zijn boerderij. Hij gaf twee weken geleden namelijk de weggestuurde Elke een nieuwe kans. Zij had die gevraagd omdat ze vond dat ze aan Kevin nog niet had kunnen laten zien wie ze echt was. Elke kreeg en greep die kans, waardoor velen zelfs hadden verwacht dat zij uiteindelijk zou gekozen worden.

Uiteindelijk ging Kevin toch voor Jana, nadat hij besloten had “zijn hart te volgen”. In de vooruitblik op volgende week konden we ondertussen wel al zien dat de twee op hun romantische trip zwaar ruzie krijgen. “Dat weekendje had ik me wel anders voorgesteld. Jana vond dat ik te speels was, niet serieus genoeg. Maar als ik gelukkig ben, lach ik vaak en maak ik veel grapjes”, vertelt Kevin daarover in Het Laatste Nieuws. Of de twee nog samen zijn, mag hij uiteraard niet verklappen. Dat krijgen we volgende week te zien in de reünieaflevering.

Heidi en Elke

Wel heeft Kevin meer uitleg gegeven over hoe het nu gaat met de twee vrouwen die hij niet koos, Heidi en Elke. Vooral die eerste ziet hij nog vaak, al is er daarin wel een verrassende twist gebeurd. “Ze verkeert met mijn neef. Hij komt hier af en toe helpen en ze hebben elkaar op de boerderij leren kennen. Daar heb ik helemaal geen probleem mee hoor, integendeel, ik ben heel blij voor hen. We zijn een hechte familie”, legt Kevin uit.

“Ook Elke hoor ik nog af en toe. We bellen weleens of sturen elkaar een berichtje, dus dat contact is goed”, besluit Kevin.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. 

Meer
Lees meer...