‘Boer zkt Vrouw’: Elke komt met update over haar liefdesleven

De beslissingen in Boer zkt Vrouw zijn gevallen, maar dat wil niet zeggen dat het laatste woord over het programma is gevallen. Vooral de keuze van Kevin voor Jana boven Heidi en Elke zorgt voor beroering. Maar die laatste zal daar zelf niet veel mee inzitten. Zij heeft ondertussen namelijk (ook) de liefde gevonden.

Terwijl Raphaël al sinds enkele weken enkel nog met Jasha op zijn boerderij zit, moesten de vier andere deelnemers van Boer zkt Vrouw zondagavond wel nog hun definitieve keuze maken. Jef koos daarbij Bente boven Kim, Stef ging voor Leen in plaats van Annelore en Cathy koos Kenny boven Björn.

Kevin kiest voor Jana

Kevin had aan het begin van de aflevering zelfs nog drie vrouwen op zijn boerderij. Hij gaf twee weken geleden namelijk de weggestuurde Elke een nieuwe kans. Zij had die gevraagd omdat ze vond dat ze aan Kevin nog niet had kunnen laten zien wie ze echt was. Elke kreeg en greep die kans, waardoor velen zelfs hadden verwacht dat zij uiteindelijk zou gekozen worden.

Uiteindelijk ging Kevin toch voor Jana, nadat hij besloten had “zijn hart te volgen”. Die beslissing kreeg van velen kritiek. Zo zagen we in beeld de moeder van Kevin huilen en hoorden we ook Heidi vertellen dat hij vond dat Kevin voor Elke moest gekozen hebben.

Elke

In de vooruitblik op de volgende afleveringen kregen we bovendien te zien dat Kevin tijdens zijn romantische trip al meteen een grote ruzie kreeg met Jana. Daardoor begonnen sommige kijkers te speculeren dat de frambozen- en witloofboer mogelijk met iemand anders zou te zien zijn op de reünie.

Dat zal alvast niet Heidi en Elke zijn. Hij deelde zelf eerder al mee dat Heidi ondertussen een relatie is begonnen met zijn neef. En ook Elke vond sindsdien de liefde. Dat vertelt ze zelf in Dag Allemaal.

“Ik was heel verdrietig na het keuzemoment. Ik wilde het echt wel met hem proberen, bij Jana was ik daar lang niet zeker van”, blikt Elke terug. “Dankzij het programma heb ik geleerd om wat assertiever te zijn en het niet te snel op te geven uit angst om gekwetst te worden. Sinds november ben ik gelukkig samen met Diego. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ook Kevin de liefde vindt, want hij verdient dat echt.”

Meer
Lees meer...