‘Boer zkt Vrouw’: Zo gaat het met de boeren op hun romantische trip

In Boer zkt Vrouw is de beslissing vorige week gevallen. Alle boeren hebben hun keuze gemaakt en dus is het tijd om op romantisch weekend te vertrekken. Dat loopt echter niet bij iedereen even vlot.

Kevin en Jana

De keuze van Kevin was ongetwijfeld een van de meest omstreden. Hij koos namelijk Jana boven Heidi en Elke nadat hij besloten had “zijn gevoel te volgen”. Zowel zijn moeder als Heidi vonden echter dat boer Kevin Elke had moeten kiezen, omdat ze twijfelen aan de leefbaarheid van een relatie met Jana.

De preview vorige week leek hen alvast gelijk te geven. Eens aangekomen op romantische trip in Gouda is er namelijk direct een eerste ruzie. Jana stoort zich namelijk aan het feit dat Kevin niet serieus is en hij stoort zich vervolgens ook aan haar.

Jef en Bente

Bij Jef en Bente lijkt het op weekend heel wat beter te gaan. De twee slapen op hun boot in Kinrooi voor het eerst met hun tweetjes – in plaats van met drie – samen en groeien duidelijk naar elkaar toe. In een preview die VTM zojuist deelde zien we hoe Bente tijdens een spelletje “Ik heb nog nooit” heel wat te weten komt over Jef. Zijn poging om een eerste kus van haar te krijgen, strandt wel pijnlijk.

Stef en Leen

Die kus valt bij Stef en Leen dan weer heel snel, maar daar duikt een ander probleem op. Stef blijkt namelijk geen gevoelens te krijgen voor Leen en ziet niet meteen een manier om dat aan haar te zeggen. Daardoor nemen zijn twijfels alleen maar meer toe.

Cathy en Kevin

Ook Cathy zorgde bij het beslissingsmoment in Boer zkt Vrouw voor een verrassing door Kenny te kiezen boven Björn. Kenny had daar duidelijk zelf niet op gerekend, want hij had al toegezegd voor een trouw van een van zijn beste vrienden. Cathy ziet dat gelukkig als iets positiefs en besluit meteen om de vuurdoop aan te gaan met 160 vrienden en kennissen van Kenny. Hoe zullen zij reageren op de date van Kenny en zal Cathy hen wel kunnen verstaan?

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...