‘Boer zkt Vrouw’: Cathy blikt terug op haar zeer moeilijke beslissingsmoment

Er stond Stef, Jef, Kevin en Cathy afgelopen zondag in Boer zkt Vrouw een moeilijk moment te wachten. Zij moesten namelijk alle vier hun ultieme keuze maken en zo maar één iemand overhouden om op romantische trip mee te gaan. Vooral Cathy had het heel moeilijk met dat beslissingsmoment, zo moeilijk zelfs dat ze eigenlijk geen keuze wilde maken.

Terwijl Raphaël al sinds enkele weken enkel nog met Jasha op zijn boerderij zit, moesten de vier andere deelnemers van Boer zkt Vrouw zondagavond wel nog hun definitieve keuze maken. Jef koos daarbij Bente boven Kim, Stef ging voor Leen in plaats van Annelore en Kevin koos Jana boven Heidi en Elke.

Björn of Kenny

De moeilijkste keuze leek echter voor de enige vrouw van dit seizoen Boer zkt Vrouw. Cathy bleef namelijk herhalen dat ze Kenny en Björn exact gelijk inschatte. Liefst van al had ze van beiden enkele eigenschappen gehouden, maar dat ging uiteraard niet.

In Story blikte Cathy terug op dat moeilijke keuzemoment. “Ik was niet klaar om te kiezen. Ik heb nog gevraagd om dat beslissingsmoment een week uit te stellen, zodat ik die twee mannen nog wat beter kon leren kennen. Of helemaal niet op romantisch weekend te gaan, of met alle twee. Maar dat kon en mocht helaas niet”, verrast ze daar.

En nu?

Uiteindelijk besliste Cathy toch en koos ze voor Kenny. In een vooruitblik op het reüniemoment bleek wel al dat ze achteraf niet honderd procent tevreden was van de romantische trip met de West-Vlaamse Kenny. Het is dus nog afwachten hoe het nu gesteld is met het liefdesleven van Cathy.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...