‘Boer zkt Vrouw’: Wie van de boeren is na zes maanden nog samen?

Het spectaculairste seizoen ooit van Boer zkt Vrouw zit er bijna op. De keuzes zijn al even gemaakt en de boeren trokken allemaal op romantische trip. Maar ondertussen zijn we zes maanden later en is het tijd voor een reünie. Hoe is de afgelopen tijd verlopen en wie hield iemand over aan het hele avontuur?

Anderhalve week geleden moesten de boeren – op Raphaël na – hun definitieve keuze maken in Boer zkt Vrouw. Jef koos daarbij Bente, Stef ging voor Leen, Cathy koos Kenny en Kevin volgde zijn hart en ging voor Jana. Afgelopen zondag konden we dan zien hoe de vier ‘koppels’ hun eerste romantische trip met hun tweetjes beleefden. Dat liep bij sommigen zeer veelbelovend en bracht bij anderen meteen enkele problemen naar boven.

In de volgende, en meteen ook laatste, aflevering van Boer zkt Vrouw krijgen we te zien hoe het nu, zes maanden later, gaat met Jef, Stef, Cathy, Kevin en Raphaël. Dina Tersago nodigt de boeren daarom uit voor een reünie met hen én met de vijf uitverkorenen.

Stef en Leen

Daarbij zullen alle partijen de kans krijgen om meer uitleg te geven bij wat we op televisie zagen en bij alles wat er sindsdien gebeurd is. Zo is het afwachten of de prille liefde tussen Raphaël & Jasha en Jef & Bente heeft standgehouden. Daarnaast is het ook uitkijken naar Cathy en Kenny. Ondanks een heel leuk weekend samen was er tussen hen in de laatste aflevering enkel nog maar sprake van “vriendschap”. Voor Kevin en Jana is de hoop dan weer kleiner, aangezien hun prille gedate al tijdens de trip leek te stranden.

Maar er zal ongetwijfeld ook veel aandacht gaan naar boer Stef. In de meest recente aflevering konden we al zien hoe hij geen gevoelens kreeg voor Leen, maar haar dat niet durfde te zeggen. In een preview op de reünie zien we hoe dat ook na de trip zo bleef.

De laatste aflevering van Boer zkt Vrouw is te zien op zondag 30 april om 19.55 uur op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...