‘Boer zkt Vrouw’: Björn geeft zijn eerlijke mening over Kenny

Boer zkt Vrouw kende dit jaar ongetwijfeld zijn meest spectaculaire seizoen ooit. Er waren dramatische exits, weggestuurde en terugkerende vrouwen en ook enkele verrassende keuzes. Voor dat laatste zorgde onder andere Cathy door Kenny boven ’topfavoriet’ Björn te kiezen. In TV Familie blikt die laatste terug op die keuze.

Twee weken geleden moesten de boeren in Boer zkt Vrouw de definitieve keuze maken. Cathy zorgde daarbij voor de grootste verrassing door Kenny te kiezen boven Björn. Nochtans leek ze van bij het begin een serieus boontje te hebben voor die laatste. Cathy verklaarde achteraf echter dat ze haar gevoel van het moment had gevormd. Ze vertelde ook dat ze het idee had dat Björn nooit helemaal op zijn gemak was tijdens de opnames van Boer zkt Vrouw. Mede daarom vroeg ze zelfs eerst uitstel aan de makers, maar dat kreeg ze niet.

Björn

Ook voor Björn kwam de keuze van Cathy op het moment als een verrassing. “Ze heeft mij toen enorm ontgoocheld. Ik had ook het frustrerende gevoel dat Cathy mij uiteindelijk niet echt goed heeft leren kennen. En het is zo: ik dacht écht dat Cathy voor mij zou kiezen. Ik was zeker van m’n stuk, ook al besefte ik dat er wel kans bestond dat ze voor Kenny zou kiezen”, legt hij uit.

Toch vindt Björn niet dat Kenny echt bij Cathy past. . “Als ik daarover iets had gezegd op televisie, zou dat misschien slecht zijn overgekomen. Maar ik vond dus niet dat ze echt goed samen pasten.b Ik heb Kenny dat eerlijk gezegd de avond voor het keuzemoment. Hij zei daar niets op. Tot ik hem in diezelfde aflevering hoorde zeggen dat Cathy en ik volgens hem niet samen pasten. Tja, de één doet het in het gezicht, de andere achter de rug. Daarin verschillen we ook zeker”, besluit Björn.

En nu?

Ondertussen weten we dat Cathy en Björn nog steeds contact hebben, maar ook dat een relatie tussen de twee er op dit moment niet inzet. Om te weten hoe het gaat tussen Cathy en Kenny zal je moeten wachten tot de reünieaflevering van komende zondag op VTM.

De laatste aflevering van Boer zkt Vrouw is te zien op zondag 30 april om 19.55 uur op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...