‘Boer zkt Vrouw’: Dit zijn de eerste drie boeren voor het nieuwe seizoen

Volgend jaar is het al tijd voor het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw. Daarin zullen vijf nieuwe boeren en één boerin op zoek gaan naar de liefde van hun leven. In tegenstelling tot de afgelopen jaren, krijgen we nu wel meteen beelden te zien van de boeren. Zo stelde presentatrice Dina Tersago gisteren de eerste drie boeren voor aan het publiek in de eerste oproepaflevering.

Boer zkt Vrouw keert ook volgend jaar terug. En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk niet enkel boeren, maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in de boeren. Die kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de drie eerste boeren: Michiel, Martijn en Bert.

Fotoshoot

De afgelopen twee seizoenen van Boer zkt Vrouw trok het programma de kaart van het mysterie. Zo werden de boeren niet getoond in de oproepafleveringen en moesten geïnteresseerde deelnemers het dus doen met een naam en leeftijd en een korte voorstelling over hun leven en werk. Maar vanaf dit jaar worden de boeren weer volledig voorgesteld aan het publiek voor het programma van start gaat.

Gisteren kregen we zo de eerste van de twee oproepafleveringen te zien. Daarin konden we zien hoe Dina de drie eerste boeren helpt om zich te stylen voor de fotoshoot. Ondertussen vraagt ze hen over hoe ze in het leven staan en wat ze zoeken in de liefde. Ook de vrienden en familie van de boeren kwamen aan het woord om wat meer informatie te geven over Michiel, Bert en Martijn.

Michiel Dubucq (27)

Michiel boer zkt vrouw
VTM

De eerste boer kregen we eerder al kort te zien. Het gaat om Michiel die met z’n 27 jaar voorlopig de jongste boer is uit het gezelschap. Melkveeboer Michiel is afkomstig uit het Oost-Vlaamse Geraardsbergen. Hij combineert zijn job als melkboer in het familiebedrijf met een functie als technieker. Toch vindt hij nog tijd voor zijn passie. Michiel houdt namelijk van reizen en andere culturen opsnuiven en heeft zo al heel wat van de wereld gezien.

Hoewel Michiel sociaal is in de omgang, vindt hij het toch moeilijk om op een vrouw af te stappen. Volgens hem is dat mogelijk omdat hij nog niet de ware heeft tegengekomen, want Michiel gelooft in liefde op het eerste gezicht. Michiels droomvrouw is een zelfstandige, naturelle en avontuurlijke dame die begrijpt dat hij niet graag in zijn zetel ligt te luieren. “Dat kan ik nog genoeg als ik met pensioen ben”, klinkt het.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Michiel:

Bert Vermeersch (28)

Boer zkt Vrouw Bert
VTM

De tweede boer uit het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw is de vlasser Bert. Hij is 28 jaar en komt uit het West-Vlaamse Oeselgem. Negen jaar geleden nam hij samen met zijn twee broers het vlasbedrijf van zijn ouders over. Bert wordt omschreven als een “goeie babbelaar en crème van een gast die als het op vrouwen aankomt, erg verlegen wordt”. Daarom vonden zijn beste vriend en zus dat hij een duwtje in de goede richting kon gebruiken en schreven ze hem in voor Boer zkt Vrouw.

Bert zoekt een naturel meisje dat begrijpt dat familie en het vlasbedrijf heel belangrijk zijn voor hem. Daarnaast heeft Bert nog één pluspunt. “wie goed kan koken, heeft een klein streepje voor”, klinkt het.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Bert:

Martijn Kesters (35)

Boer zkt Vrouw Martijn
VTM

De derde en voorlopig laatste boer is de Limburgse melkveeboer Martijn. Hij is 35 jaar oud en werkt samen met zijn ouders in hun melkveebedrijf in Bree. Martijn is een hopeloze romanticus en heeft maar één droom: een vrouw en kinderen. Doordat hij enorm investeerde in de automatisering van het bedrijf heeft hij toch een goed sociaal leven en kan hij dus ook tijd vrijmaken voor een relatie.

Martijns droomvrouw heeft veel energie, schwung en moet kunnen lachen en gek doen. De melkveeboer omschrijft het zelf als volgt: “Iemand die zo wat een tetter heeft, dat trekt mij wel aan”.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Martijn:

Ben je geïnteresseerd in een van deze boeren, dan kan je je inschrijven via vtm.be/boer-zkt-vrouw. Volgende week, op maandag 19 juni om 20.35 uur worden de volgende drie boeren – Sanne, Niels en Manuel – voorgesteld in de tweede oproepaflevering op VTM.

Meer
Lees meer...