‘Boer zkt Vrouw’: Maak hier al kennis met boer Michiel

Aan de start van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw staan vijf boeren en één boerin klaar om de liefde te vinden. Om een eerste met hen kennis te maken en hen voor te stellen aan de kijkers, nodigde Dina Tersago het zestal uit in het kasteel van Wimmertingen.

Het afgelopen vijftiende seizoen van Boer zkt Vrouw was misschien wel een van de meest sensationele met onverwachte vertrekken en verrassende wendingen, maar op liefdesvlak was het geen groot succes. Van de vijf boeren vond uiteindelijk niemand via het programma de liefde.

Vijf boeren en één boerin

Dat houdt VTM echter niet tegen om met een zestiende seizoen te komen, met vijf boeren en één boerin. Dat zal er wel wat anders uitzien dan we gewoon waren de laatste twee jaren. Na twee seizoenen Blind Verliefd keert het programma terug naar het oude concept. Daarbij zal je dus al bij de oproepen de boeren volledig te zien krijgen. En die eerste oproepaflevering staat maandag al op de planning.

Om de boeren beter te leren kennen, heeft Dina kinderfoto’s en -filmpjes verzameld, en getuigenissen van vrienden en familie. Daarnaast organiseert ze ook een fotoshoot in glamoureuze kledij. Tijdens het uitzoeken van die kledij neemt Dina de tijd om de eerste drie boeren alvast wat beter te leren kennen. Zo wil ze achterhalen wie ze zijn en waar ze naar op zoek zijn. Daarbij valt bij boer Michiel alvast op dat hij heel onzeker is en daardoor voorlopig nog niet de liefde heeft gevonden.

De twee oproepafleveringen van Boer zkt Vrouw zullen op maandag 12 en maandag 19 juni om 20.35 uur uitgezonden worden op VTM. Dan krijgt de kijker meteen ook alle boeren in primeur te zien.

Maak hier kennis met boer Michiel:

Boer zkt Vrouw Michiel

Boer zkt Vrouw Michiel
VTM

Bekijk hier enkele foto’s van de andere boeren:

Boer zkt Vrouw
VTM
Meer
Lees meer...