‘Boer zkt Vrouw’ verrast en kondigt nog een mysterieuze zevende boer aan

Het wordt een drukke bedoening in het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw. De voorbije twee weken leerden we namelijk al vijf nieuwe boeren en één boerin kennen. Maar op het einde van de tweede oproepaflevering kwam er de verrassende mededeling dat er nog een zevende boer is. Het gaat om een Vlaming die in Zweden woont en werkt. Hem kan je maandag 26 juni leren kennen.

Vorige week maandagavond stelde Dina Tersago de eerste drie boeren van het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw voor. Het ging om de Oost-Vlaamse melkveeboer Michiel (27), de West-Vlaamse vlasser Bert (28) en de Limburgse melkveeboer Martijn (35). Gisteren leerden we dan we dan de volgende drie boeren kennen. Dat waren de Limburgse melkveeboerin Sanne (33), de Oost-Vlaamse biodynamische Manuel (35) en de Antwerpse vleesveeboer Niels (32).

Zweden

Daarmee leken we de volledige lading nieuwe boeren van het aankomende seizoen te kennen. Maar niets is minder waar. Op het einde van de tweede oproepaflevering kwam Dina Tersago namelijk met de mededeling dat er deze keer maar liefst zeven boeren zijn. Voor de laatste deelnemers moet ze wel naar Zweden. Het gaat namelijk om een Vlaamse boer die in Zweden woont en werkt. Hij zal volgende week maandag aan het publiek worden voorgesteld.

Met de toevoeging van een boer uit Zweden keert Boer zkt Vrouw even terug naar een oud concept. In 2018 en 2019 waren er namelijk twee versies met boeren uit het buitenland onder de naam Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond. De jaren ervoor had er ook al eens iemand uit Frankrijk en uit de Verenigde Staten meegedaan.

Wie nu al interesse heeft in één van de boeren, kan zich aanmelden op de website vtm.be/boer-zkt-vrouw.

De derde en laatste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw is maandag 26 juni om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...