Britse keten gaat verlovingsringen van 1 pond verkopen (en er zit een schattige reden achter)

Britse keten gaat verlovingsringen van 1 pond verkopen (en er zit een schattige reden achter)

Voor wie een huwelijksaanzoek wil doen, maar niet wil investeren in een ring die je partner niet graag ziet heeft de Britse keten Poundland een uitstekende oplossing. Want zij verkopen binnenkort verlovingsringen die, juist ja, één pond kosten. Dat mag goedkoop lijken, er zit eigenlijk een heel leuke reden achter.

Poundland, da’s een begrip in Groot-Brittannië. De outletketen waar je alles, maar dan ook alles aan één pond kan vinden, zorgt voor stevige wachtrijen tijdens de feestdagen. Want als je maar snel genoeg bent, kan je in Poundland al eens een stevig koopje doen. De volgende in de lijst onwaarschijnlijke objecten die je voor één pond (1,12 euro) kan kopen in Poundland: een verlovingsring.

Kauwgombalring

De ring, belooft Poundland, komt in een doosje zodat ‘m makkelijk kan meenemen voor je pop-up proposal. Maar staan bruiden (en bruidegommen) wel te springen voor een ring die uit de kauwgomballenbak getrokken lijkt? Poundland heeft daar eigenlijk een best fijne redenering voor, buiten dat ze natuurlijk graag prullen verkopen.

Want zo redeneren ze, veel (laat ons eerlijk zijn, vooral mannen) mensen die wél een aanzoek willen doen, zitten in met de ring. Wat als ze nu gewoon deze ring kunnen gebruiken om het aanzoek te doen? Een aanzoek zonder ring kan niet, maar met deze ring valt die angst weg. Samen kan je dan op zoek naar dé ideale verlovingsring. Ze noemen het zelf dan ook een goede zoethouder tot the real deal aan je vinger hangt.

Komt in alle kleuren

Is het een beetje een goedkope optie? Waarschijnlijk wel. Veel dames online reageren ook dat ze liefst hebben dat hun toekomstige eega de ring uitkiest. Voor de vrager kan het dan weer een soort lakmoesproef zijn: reageert je wederhelft met een schrikgezicht omdat de ring te goedkoop is, denk dan misschien nog eens na over dat aanzoek.

Italië geeft kastelen weg. Gratis.

Voor wie dit geen vreselijk idee vindt, want online hebben al veel mensen commentaar op de ringen van Poundland, is er ook behoorlijk veel keuze. Er zijn zowel gouden als zilveren ringen met verschillende soorten steentjes erin, van doorzichtig tot blauw en rood. Zelfs met het retourticketje voor de Eurostar kan dat goedkoper uitkomen dan een ring terugbrengen omdat ie tegenvalt.

Goedkope verlovingsringen in België?

Anderzijds, niets houdt je nu nog tegen om dit idee te stelen zonder specifiek naar Poundland te gaan. Beter zelfs, je kan goedkope ringen eenvoudigweg thuis laten leveren. Zo heb je altijd een ring bij voor als hét moment er is.

Voor een euro heb je trouwens ook een huis in Italië.

Even voor de duidelijkheid, voor één pond krijg je dus geen ring van echt goud of zilver en ook de steen is géén edelsteen. Zirkoon en plastic, dat is zo’n beetje waar je mee rondloopt.

Gesponsorde artikelen