Burger King komt naar Hasselt 

Burger King komt naar Hasselt 

De populaire fastfoodgigant Burger King komt binnenkort naar Hasselt. Over de effectieve openingsdatum is nog niets bekend. De Burger King zou in de plaats komen van het Quick- restaurant aan de Kinepolis. 

Verrassing: binnenkort kan je jouw favoriete hamburger ook in Hasselt verkrijgen. Sinds zijn komst in 2017 blijft de fastfoodketen populair in ons land. Vooral de Whopper-burger valt sterk in de smaak. Ondertussen zijn er al vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven. Enkel in Limburg ging het er wat trager aan toe, maar niet getreurd: binnenkort is het dus zover. Het fastfoodrestaurant zou in de plaats komen van de Quick aan de Kinepolis in Hasselt.

Verdwijnt de Quick?

De origineel Belgische fastfoodketen Quick maakt momenteel deel uit van dezelfde groep als Burger King, de groep Burger Brands. Vermoedelijk wordt de huidige Quick aan de Kinepolis in Hasselt omgevormd tot de nieuwe Burger King. In Brugge en Antwerpen gebeurde dit met twee vestigingen. Op termijn zullen er meer Quicks omgevormd worden tot Burger Kings, maar de Belgische fastfoodketen zal niet compleet verdwijnen. Momenteel hebben we al 27 Burger Kings.

Gesponsorde artikelen