‘Café De Mol’ krijgt een nieuwe presentatrice

‘Café De Mol’ krijgt een nieuwe presentatrice

‘De Mol’ komt binnenkort terug, dus zal heel Vlaanderen opnieuw op zoek gaan naar de saboteur die in de reeks alles probeert te doen mislukken. Om ons daarbij een beetje te helpen, bestaat sinds vorig jaar ‘Café De Mol’. Dat programma komt ook dit jaar terug, al zal het wel een beetje aanpassen zijn.

Fans van De Mol worden ook dit jaar weer wekelijks verwend met een dubbele portie van hun favoriete programma, want na De Mol zullen in Café De Mol opnieuw alle tips verzameld worden en de wildste theorieën uit de doeken worden gedaan. Maar dat programma gaat er dit jaar toch een beetje anders uitzien.

Elodie Ouedraogo

Café De Mol zal dit jaar opnieuw gepresenteerd worden door ex-mol Gilles Van Bouwel, maar hij krijgt er een nieuwe copresentatrice bij. Ex-atlete Elodie Ouedraogo zal mee met Gilles en de rest van Vlaanderen op zoek gaan naar de saboteur in de groep. Het is niet de eerste keer dat Elodie te zien is op VIER. Ze was vorig jaar ook nog te zien in Dancing With The Stars en ze presenteerde ook al Achter de rug samen met Sven De Leijer. Samen met Gilles Van Bouwel dook ze dit jaar ook elke week achter de schermen bij De Slimste Mens ter Wereld.

Elodie Ouedraogo zal de fakkel overnemen van Frances Lefebure. Die laatste zal dan weer te zien zijn in een ander programma. In Forever Young zal ze het verhaal vertellen van jongeren die met een grote droom op reis vertrokken, maar nooit terugkeerden. Ze zal die reis opnieuw maken, met de familie en vrienden van die persoon voor wie de reis tragisch eindigde.

Dit is dus het nieuwe presentatieduo van Café De Mol:

VIER

Gesponsorde artikelen