Jani en James trekken naar de camping in eerste aflevering ‘Jani & James doen-het-zelf’

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent ook een heleboel nieuwe tv-programma’s. Een daarvan is Jani & James doen-het-zelf waarin het duo Jani Kazaltzis en James Cooke van alles gaan uitproberen. In de eerste aflevering trekken ze naar een West-Vlaamse camping.

Jani Kazaltzis en James Cooke zijn samen al heel wat jaren op televisie te zien. Jani begon zijn carrière in het iconische Zo Man Zo Vrouw en James was enkele jaren later voor het eerst te zien bij Gert Late Night. Ondertussen is het duo niet meer van het scherm weg te slaan en deden ze ook allebei mee aan Over de Oceaan. Toch hebben ze nog nooit echt iets samen gemaakt, maar daar komt vanaf deze woensdag verandering in.

Camping

In de eerste week trekt het duo naar West-Vlaanderen waar ze Mia en Johan leren kennen. De twee baten samen met zoon Willem en dochter Flore Camping Zennijs uit. De taak van Jani en James wordt dus om de twee te ondersteunen en de camping mee uit te baten. Maar wie ooit naar Camping Karen en James gekeken weet dat de job van sanitair uitkuisen niet meteen is weggelegd voor James Cooke.

Gelukkig heeft het campingleven nog veel meer te bieden. Al kan James amper zijn lijstjes bijhouden, en dan weet hij nog niet dat de koeien gevaccineerd moeten worden en het maïs nog gezaaid moet worden. Daarnaast verwachten Mia en Johan ook dat het duo hun zoon Willem helpt in de slagerij. En daar lijken de twee wel hun draai te vinden.

Jani en James doen-het-zelf is vanaf woensdag 4 september elke week om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...