Carole Baskin danst op ‘The Lion King’ in een leeuwenpak

Carole Baskin is nog steeds te zien in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Daarin was het al tijd voor haar derde optreden. De aflevering stond in het teken van Disney en het mag dus niet verbazen op welke film kattenliefhebster Carole Baskin haar optreden baseerde.

Carole Baskin mocht gisteren al voor de derde keer de dansvloer betreden van Dancing with the Stars. Het was Disney Night dus moest iedereen inspiratie halen uit hun favoriete Disneyfilm en dat moet je Carole Baskin uiteraard geen twee keer zeggen.

Leeuwenpak

Deze week haalden Carole Baskin en haar professionele danspartner Pasha Pashkov alles uit te kast. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Want Carole en Pasha verkleedden zich voor de gelegenheid als echte leeuwen. Het duo danste een samba op The Circle of Life uit de Disneyfilm The Lion King.

In de eerste twee afleveringen koos Carole ook al voor nummers die pasten bij haar persoonlijke interesses. Zo danste ze in de eerste aflevering op Eye of the Tiger en in de tweede aflevering walste ze op het nummer What’s New Pussycat?. Maar de leeuwenpakjes konden haar deze week niet redden en Carole bleef steken op een score van 12 (5, 4 en 3), de laagste uit te aflevering. En ook het publiek kon Carole niet meer redden, dus ging ze na drie memorabele optredens naar huis.

Bekijk hier het bijzondere optreden van Carole Baskin:

https://www.youtube.com/watch?v=2ModWex5q_Q

Winnaars aflevering 3

Catfish-presentator Nev Schulman haalde de hoogste score in de aflevering. Hij haalde de inspiratie voor zijn optreden uit de films van Pirates of the Caribbean en deed een foutloze Argentijnse Tango en kreeg van de jury drie keer een acht op tien.

https://www.youtube.com/watch?v=x5W2o8cQwjA

Ook voormalige kunstschaatser Johnny Weir haalde een score van 24 (drie keer acht). Hij danste een rumba op het nummer Reflection van Mulan.

https://www.youtube.com/watch?v=rk21iIAteXk
Meer
Lees meer...