Left Right
scrollTop top

Carole Baskin geeft tweede optreden in ‘Dancing with the Stars’


Carole Baskin weense wals
© YouTube

Carole Baskin neemt nog steeds deel aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Daar verscheen ze voor de tweede keer op de dansvloer. Na een paso doble op het nummer Eye of the Tiger ging ze nu opnieuw voor een toepasselijk nummer.

Dierenrechtenactiviste en fulltime Joe Exotic-hater Carole Baskin trad voor de tweede keer aan in Dancing with the Stars. Deze keer kreeg Carole een Weense wals voorgeschoteld en die lag haar toch iets beter dan de paso doble van vorige week.

What’s New Pussycat?

Carole Baskin zou natuurlijk Carole Baskin niet zijn als ze niet een kleine “dierlijke toets” aan haar optreden gaf. Nadat ze vorige week danste op Eye of the Tiger van Survivor, ging ze opnieuw voor een nummer met een knipoog naar haar favoriete dieren. De keuze viel deze keer op het nummer What’s New Pussycat? van Tom Jones.

Voor hun optreden hadden Carole en haar danspartner Pasha deze keer gekozen voor gouden outfits, maar Caroles favoriete print kon natuurlijk niet ontbreken. Het duo danste bovendien ook op een portret van een kat en ook in de achtergrond schitterde een royale kat.

Bekijk hier de Weense wals van Carole Baskin op What’s New Pussycat? van Tom Jones:

Aflevering drie

Carole en haar danspartner Pasha Pashkov dansten deze week dus een Weense wals en die lag Carole toch al iets beter dan de paso doble van vorige week. De dierenrechtenactiviste haalde in totaal 16 punten en was dus niet langer gebuisd. Meer nog, ze haalde niet eens de slechtste score uit de aflevering en stoot zo door naar de derde aflevering.

Het was voormalig basketbalspeler Charles Oakley die de wedstrijd als eerste moest verlaten. Carole had na twee dansen precies evenveel punten bij elkaar gesprokkeld als Charles, maar Carole werd uiteindelijk gekozen door de jury om verder te gaan in de wedstrijd.

De hoogste score deze week was voor Kaitlyn Bristowe met haar foxtrot:

Nev Schulman van Catfish eindigde op de derde plaats met een chachacha op Dynamite van BTS:

Bekijk hier nog eens Caroles optreden van vorige week:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810