Carole Baskin danst op ‘Eye of the Tiger’ in ‘Dancing with the Stars’

Carole Baskin uit Tiger King neemt op dit moment deel aan Dancing with the Stars. Daarin zet ze samen met haar danspartner Pasha Pashkov haar beste dansbeentje voor. In de eerste aflevering koos het duo alvast voor een toepasselijk nummer.

Carole Baskin op de dansvloer, dat moet natuurlijk voor spektakel zorgen. In de eerste aflevering van Dancing with the Stars waagden Carole en haar danspartner Pasha Pashkov zich aan een paso doble in ware Carole Baskinstijl.

Eye of the Tiger

Voor de eerste liveshow waagden Carole en Pasha zich meteen aan de passionele Spaanse dans paso doble. Maar Carole Baskin zou natuurlijk Carole Baskin niet zijn als ze geen beestige toets zou geven aan het optreden.

Zo dansten Carole en Pasha hun paso doble op de tonen van het nummer Eye of the Tiger van Survivor en hadden ze zich ook in Caroles favoriete print gehesen. Carole droeg zo een lange jurk in tijgerprint en haar danspartner kreeg een broek uit dezelfde stof.

Het volledige optreden kon ook gezien worden als een samenvatting van Tiger King. Want in het begin zit Caroles partner in een kooi en Carole bevrijdt hem, waarna ze samen hun dans inzetten. Toch kon het optreden de jury niet bekoren want Carole en Pasha belandden met een score van 11 op 30 op de allerlaatste plaats. Ze kreeg van de jury twee keer een 4 en zelfs een 3 op 10.

Bekijk hier het eerste optreden van Carole Baskin op Dancing with the Stars:

https://www.youtube.com/watch?v=X5MUPfuaUok

Opvallende reclameboodschap

Tijdens de uitzending van Dancing with the Stars verscheen er een opmerkelijk reclamespotje. Daarin waren de dochters van Don Lewis te zien. Zij riepen de kijkers op tips door te spelen over de verdwijning van Don Lewis. De dochters en de voormalige assistente van Don Lewis kochten het reclameblok op omdat er natuurlijk heel wat mensen keken naar de eerste uitzending van Dancing with the Stars met Carole Baskin.

Don Lewis was de echtgenoot van Carole Baskin tot hij in 1997 met de noorderzon verdween. Nooit werd nog een spoor van hem gezien. Volgens Joe Exotic en veel kijkers van Tiger King heeft Carole Baskin haar echtgenoot vermoord en aan haar tijgers gevoederd, maar daar is nooit bewijs voor gevonden. Wie bruikbare tips geeft kan een beloning van 100.000 dollar (84.000 euro) krijgen.

Meer
Lees meer...