‘Castlevania’ seizoen 4 volgende week op Netflix

Wie net als wij benieuwd is hoe het verder gaat met Trevor, Sypha en Alucard, hoeft niet lang meer te wachten. Op donderdag 13 mei komt seizoen vier van Castlevania integraal op Netflix.

Castlevania zou wel eens de beste serie over een videogame ooit kunnen zijn. De serie is schitterend gemaakt, zit vol actie en humor en viert de videogames. Seizoen vier komt er volgende week aan en wij zullen alvast op het puntje van onze stoel zitten. Het wordt het laatste seizoen van de reeks en er zijn nog heel wat vragen te beantwoorden.

Alucard lijkt op zijn vader

Op het einde van seizoen drie (spoilers!) zien we Alucard zijn kasteel binnengaan. De lichamen van zijn voormalige vrienden Taka en Sumi, die hem verraden hebben, op palen gespietst aan de ingang. Alucard begint meer en meer op zijn vader Dracula te lijken. Trevor Belmont en Sypha kunnen de ‘Infinite Corridor’ sluiten waardoor Dracula niet kan terugkeren naar Aarde. We zien ze samen met paard en kar vertrekken, maar de toekomst ziet er somber uit. Ondertussen is Hector de slaaf van Lenore geworden.

Terugkeer van Dracula?

Castlevania vindt plaats in de 15de eeuw in het fictieve Wallachia. Vampieren, demonen en andere wezens van de nacht zijn er baas. In de eerste seizoenen zien we de oorlog die Dracula voert tegen de mensheid na de moord op zijn vrouw. Later gaat het zijn eigen gang, met nieuwe personages en fracties. “Wallachia stort in chaos door de strijd tussen fracties. Sommigen proberen de controle te nemen, anderen willen Dracula uit de dood terug brengen. Niemand is wie ze blijken te zijn en niemand kan vertrouwd worden. Dit is het einde der tijden”, leest het officiële statement van seizoen vier.

Bekijk hier de trailer van seizoen vier van Castlevania:

Ondertussen nog op zoek naar een serie? Bekijk hier de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...