‘Celebrity Klopjacht’ maakt met Erik Van Looy en Olga Leyers nieuw duo bekend

Na drie gewone seizoenen met onbekende Vlamingen is het dit najaar tijd voor een eerste echte seizoen van Celebrity Klopjacht. Daarin proberen vijf bekende duo’s zeven dagen lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Met Erik Van Looy en Olga Leyers kennen we nu ook een tweede duo dat zich aan deze moeilijke uitdaging zal wagen.

Het idee van Klopjacht is eenvoudig. Een groep ‘voortvluchtigen’ moet gedurende een bepaalde tijd uit de handen blijven van een team speurders. Op het einde moeten ze daarbij een extractiepunt zien te bereiken om zo als winnaars van het programma uit de bus te komen.

7 dagen

Na drie seizoenen met onbekende Vlamingen is het nu tijd voor een eerste seizoen met bekenden. Dat kreeg toepasselijk de naam Celebrity Klopjacht. Daarin gaan vijf bekende duo’s de uitdaging aan. Omdat zij door hun bekendheid een extra moeilijkheid hebben, moeten ze geen 400 uur, maar wel 7 dagen, goed voor 168 uur, uit de handen van de topspeurders blijven.

Het gaat dus wel om een uitgebreidere versie van wat vorig jaar al online te zien was met Julie Vermeire en Jonatan Medart. Zij moesten toen maar 50 uur voortvluchtig blijven. Later komt er overigens ook nog een nieuw seizoen Klopjacht met onbekende Vlamingen.

5 bekende duo’s

Celebrity Klopjacht zal gespeeld worden met vijf bekende duo’s. Daarvan vernamen we vorige week al de eerste twee namen. Het ging om tv-gezichten Rik Verheye en Pedro Elias.

Nu kennen we ook het tweede duo. Dat is een opvallende combinatie van Erik Van Looy en Olga Leyers. Zij kennen elkaar natuurlijk als presentator en deelneemster aan De Slimste Mens ter Wereld, maar hoe goed zullen ze kunnen samenwerken als ze samen op de vlucht zijn?

Celebrity Klopjacht is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...