‘Klopjacht Celebs’: Volg deze week hoe BV’s onder de radar proberen te blijven

Binnenkort verschijnt het tweede seizoen van Klopjacht op Play4. Daarin moeten onbekende Vlamingen proberen om 400 uren van de aardbol te verdwijnen. Om ons warm te maken voor dat nieuwe seizoen deelt Play4 vanaf vandaag een kortere versie van het programma. Daarin moeten twee duo’s van bekende Vlamingen proberen om uit de handen van de speurders te blijven.

In het eerste seizoen van Klopjacht konden we zien hoe een aantal onbekende Vlamingen probeerden om 400 uren van de radar te verdwijnen. Daarbij hadden ze natuurlijk het geluk dat niemand hen kende en er dus niemand hen kon herkennen en verklikken. Maar zou dat bij BV’s ook lukken? Dat kan je deze week ontdekken in Klopjacht Celebs.

Klopjacht Celebs

Deze week kan je op GoPlay kijken naar Klopjacht Celebs. Daarin proberen de duo’s Julie Vermeire & haar vriend Laurins Dursin en TikTokkers Jonatan Medart & Elodie Gabias te vluchten voor het team van speurders van Klopjacht. Zij moeten geen 400 uur onder de radar blijven, maar wel 50 uren.

Het feit dat het gaat om bekende gezichten, maakt het natuurlijk ook een stuk moeilijker om onder de radar te blijven. Al denkt Laurins dat het toch ook voordelen heeft. “Om te liften of om ergens binnen te mogen, is het wel een voordeel dat Julie bekend is. Bij iemand die ze niet kennen, is die drempel misschien hoger.” Ook Jonatan denkt dat bekendheid ervoor zorgt dat mensen je sneller meenemen. “Of ze kunnen natuurlijk ook denken: ‘Oh nee, die twee. Laat die maar aan de kant staan’.”

Strategie

In de voorstelling is alvast te merken dat Julie en Laurins zich uitgebreid hebben voorbereid. Zo leerde Laurins verschillende codewoorden en schuilnamen en maakte het duo een geheime groep aan met vrienden voor geheime communicatie. Jonatan en Elodie zijn daarentegen minder strategisch ingesteld, maar zijn daardoor natuurlijk wel flexibeler. Welke strategie het beste werkt zal je deze week kunnen ontdekken.

Deze week, van dinsdag tot en met vrijdag, verschijnt er elke dag om 12 uur ’s middags een nieuwe aflevering van Klopjacht Celebs op GoPlay. Wanneer het tweede seizoen van Klopjacht met onbekende Vlamingen te zien zal zijn, is voorlopig nog niet geweten. Vorige week werd daarvoor wel al de eerste teaser gelost.

Bekijk hier de trailer voor Klopjacht Celebs:

Je kan Klopjacht Celebs hier bekijken op GoPlay.

Meer
Lees meer...