‘Klopjacht’ deelt eerste teaser voor nieuw seizoen

Klopjacht komt binnenkort terug voor een tweede seizoen. Daarin zullen opnieuw 15 deelnemers van de radar proberen te verdwijnen. Deze keer is er ook een rol weggelegd voor de kijkers, want zij kunnen kiezen aan of ze de speurders of de deelnemers helpen. Play4 loste vandaag de eerste teaser voor het tweede seizoen. Een exacte startdatum is er voorlopig nog niet.

Het aftellen kan beginnen, want Play4 heeft een eerst teaser gedeeld voor het tweede seizoen van Klopjacht. We leerden in mei de vijftien deelnemers al kennen, maar binnenkort zullen we kunnen zien of het hen zal lukken om van de radar te verdwijnen. Maar het wordt hen dit jaar extra moeilijk gemaakt. De deelnemers moeten nu namelijk niet enkel vluchten van de speurders, maar ook van de rest van Vlaanderen.

Kliklijn

Nieuw dit seizoen is de kliklijn. Toen de deelnemers in mei op de vlucht waren, deed Play4 een oproep aan de kijkers. De zender deelde de foto’s van de deelnemers en een telefoonnummer. Wie een van de deelnemers tegenkwam, had de keuze. Je kon ervoor kiezen om de deelnemers te helpen door ze bijvoorbeeld vervoer of onderdak te geven. Maar je kon ook hun locatie doorbellen naar het team van speurders. Als jouw tip tot de arrestatie van een of meerdere van de deelnemers leidde, dan kreeg je 500 euro.

In de trailer voor het tweede seizoen krijgen we zo al te zien dat het speurdersteam wel degelijk tips ontvangt op de kliklijn. Of daar ook iemand 500 euro rijker door is geworden, komen we binnenkort te weten. Een exacte startdatum voor het tweede seizoen is er voorlopig nog niet.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Klopjacht:

Meer
Lees meer...