‘Klopjacht’ zoekt deelnemers voor tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van Klopjacht. Het programma van Play4 krijgt een tweede seizoen en daarvoor is het op zoek naar nieuwe kandidaten. Wie dus denkt dat hij, zij of hun 17 dagen lang van de radar kan verdwijnen, kan zich via de website van Play4 inschrijven.

Ben jij altijd de winnaar van verstoppertje? Kan je perfect 17 dagen zonder een telefoontje naar het thuisfront? En heb je stalen zenuwen? Dan ben jij misschien wel dé perfecte kandidaat voor Klopjacht. Het programma van Play4 is namelijk op zoek naar deelnemers voor het tweede seizoen.

Klopjacht

Klopjacht komt al zeker terug! Het programma is voorlopig al vijf afleveringen bezig en negen van de twaalf deelnemers zijn nog steeds op de vlucht. Maar verschillende deelnemers laten steken vallen waardoor de speurders steeds dichterbij kunnen komen. Denk jij dat je het beter kan? Dan kan je dat bewijzen door je in te schrijven voor het tweede seizoen.

Inschrijven kan vanaf nu op de website van Play4. Daarbij krijg je de keuze om je alleen of in duo in te schrijven. Je krijgt daarbij een heel aantal vragen gaande van “Waarom zou jij graag van de radar willen verdwijnen?” tot “Als je op reis gaat, eerder hotel met luxe of kamperen?”. Misschien zien we jou binnenkort dus wel in het tweede seizoen van Klopjacht!

Klopjacht is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...