‘Klopjacht’ is al begonnen en jij kan de voortvluchtigen helpen of verklikken!

Klopjacht komt binnenkort terug en dit jaar speelt iedereen mee. De 15 deelnemers zijn op vrijdag 6 mei aan hun vlucht begonnen en zitten dus nu ondergedoken ergens in België. Iedereen krijgt nu de kans om mee te spelen, maar je moet kiezen: sta je aan de kant van de speurders of van de voortvluchtigen.

Het tweede seizoen van Klopjacht wordt op dit moment opgenomen. En het wordt een stuk spannender dan vorig jaar. Deze keer heeft Play4 namelijk bekendgemaakt dat de deelnemers nu op de vlucht zijn. En dat je als kijker invloed kan hebben op het spel.

Klopjacht seizoen 2

De 15 deelnemers, 7 duo’s en één enkeling, proberen er op dit eigenste moment alles aan te doen om ander de radar te blijven. En dit jaar moeten ze niet enkel onderduiken voor de speurders, maar ook voor de kijkers. Na de finale van De Mol maakte presentator Axel Daeseleire namelijk bekend dat je ook als kijker een rol kan spelen in het programma.

Tijdens het eerste seizoen wist niemand dat de voortvluchtigen ondergedoken waren en konden ze zich dus vrij verplaatsen zo lang er geen speurders in de buurt waren. Dit jaar is dat anders. Nu weet heel kijkend Vlaanderen namelijk dat de klopjacht geopend is. En zij hebben de keuze: help je de voortvluchtigen of help je de speurders.

Kliklijn

Play4 heeft nu al de foto’s en namen van de deelnemers bekendgemaakt. Dat betekent dus dat je hen zomaar kan tegenkomen op straat. Als je dus een duo, of die eenzame Mario tegenkomt, weet je dat ze op de vlucht zijn voor het team van speurders van Klopjacht. En dan sta je voor de keuze.

Je kan de voortvluchtigen helpen door ze onderdak te bieden of ergens naartoe te voeren, maar je kan ze ook tegenwerken. De speurders hebben dit jaar namelijk een kliklijn. Via het nummer 0475 11 55 55 kan je contact opnemen met de speurders via WhatsApp. Je kan ze een bericht sturen, een foto of video delen, maar je kan ze niet bellen.

En dat verklikken is niet zonder beloning. Als je een gouden tip geeft aan de speurders, die tot een arrestatie leidt, dan maak je kans op een beloning van 500 euro. Aan wiens kant sta jij?

Dit zijn de deelnemers die je de komende weken kan tegenkomen tijdens hun vlucht:

Anja Vonckx (52) en Lothar Siongers (24)

Klopjacht Anja Lothar
Play4

Gillian Omokoko (26) en Kevin Omokoko (28)

Klopjacht Gillian Kevin
Play4

Mike Demol (51) en Stef Binst (49)

Klopjacht Mike Stef
Play4

Ilias Chaachoua (22) en Demi Geldolf (23)

Klopjacht Ilias Demi
Play4

Imke Deleu (37) en Saar Deleu (37)

Klopjacht Imke Saar
Play4

Mario Put (45)

Klopjacht Mario
Play4

Nicolas Bockstael (43) en Marie Gijsemans (34)

Klopjacht Nicolas Marie
Play4

Nisrine Machrouk (25) en Zahna Morel (25)

Klopjacht Nisrine Zahna
Play4

Het is momenteel nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van Klopjacht op Play4 zal verschijnen.

Meer
Lees meer...