‘De Mol’ is bekend na spannende livefinale

Het was dit jaar tijd voor het tiende seizoen van De Mol en bij zo’n jubileumeditie hoort ook een speciale finale. Die finale vond deels live plaats in Paleis 12, waarbij de drie finalisten hun laatste opdracht, een prachtige drum-, tapdans- en goochelshow, nog speelden.

De mol is bekend! Het was het tiende seizoen, maar het was niet enkel bijzonder omdat het ging om een jubileumeditie. In de vierde aflevering besloot Philippe namelijk om te stoppen als mol. De rol eiste een te zware tol op zijn mentale gezondheid en daarom nam hij de moedige beslissing om zelf uit het programma te stappen. Daarna werd er een nieuwe mol gekozen en die is nu ontmaskerd.

Uma

Na een spetterende show, met een bom, een beetje drummen, een beetje tapdansen en een mislukte ontsnapping uit een dwangbuis. Maar het hoogtepunt was natuurlijk de ontmaskering van de mol. Nadat de drie finalisten de laatste vijf vragen van de test invulden werd bekendgemaakt dat Sven de winnaar was. En daarna was het de beurt aan de mol om z’n ware gelaat te tonen.

En dat bleek Uma te zijn. De enthousiaste West-Vlaamse leerkracht speelde dit seizoen écht een dubbelrol. In de eerste vier afleveringen speelde ze als deelneemster, de vier afleveringen daarna speelde ze als mol.

Sven is dus de winnaar en liet al meteen weten dat hij z’n geld (26.390 euro) zal investeren zijn grote droom: z’n eigen kinderboerderij.

Bekijk hier nog eens de ontmaskering van de mol:

Kijk hier waar je de mol had kunnen doorhebben:

Meer
Lees meer...