‘Celebrity MasterChef’: Teaser halve finale toont dat niet iedereen de opdracht ziet zitten

De finaleweek is aangebroken in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Daarin zullen Hakim Chatar, Wim Willaert, Linde Merckpoel en Boris Devis het twee keer tegen elkaar opnemen. In de halve finale moeten de chefs een vegan gerecht koken en dat is niet voor iedereen even evident.

Na wekenlang zwoegen in de MasterChef-keuken én de keuken van The Jane, is de halve finale van Celebrity MasterChef aangebroken. Vanavond zullen Hakim Chatar, Wim Willaert, Linde Merckpoel en Boris Devis het tegen elkaar opnemen om een ticket voor de finale te bemachtigen.

Celebrity MasterChef

Nadat iedereen mocht blijven na de aflevering in The Jane, zal er vanavond opnieuw iemand de MasterChef-keuken moeten verlaten. En het gaat mogelijk om de moeilijkste exit van het hele seizoen. Want wie nu afvalt, grijpt nét naast de finale.

De laatste opdracht die tussen Hakim, Wim, Linde en Boris en de finale staat, wordt er eentje dat volledig plantbased is. En dat ziet niet iedereen even hard zitten. Hakim laat zo weten dat het ver buiten z’n comfortzone ligt en ook Wim lijkt te panikeren. “Vegan is voor mij onbekend terrein. Ik was altijd een vleeseter. Wij zijn zo ook opgevoed.” Linde ziet het dan weer wel zitten. “Ik kook thuis veel vegetarisch, heel vaak ook vegan. Ik ken vegan en vegetarisch koken dus wel al redelijk goed, maar ik ben heel blij dat ik vandaag nog iets ga bijleren.”

Na vandaag zullen we dus de drie finalisten kennen die het woensdag tegen elkaar zullen opnemen in de finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen. Een van hen zal daarin gekroond worden tot “Celebrity MasterChef 2023”.

Bekijk hier de teaser voor de halve finale van Celebrity MasterChef:

Celebrity MasterChef is elke maandag en woensdag rond 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...