Choreografe dansje ‘The Perfect Couple’ deelt tutorial op TikTok

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks The Perfect Couple. Wie de reeks al gezien heeft, weet dat hij een geweldige intro heeft. Daarbij zien we alle acteurs samen een choreografie uitvoeren. Choreografe Charm La’Donna heeft nu een tutorial gedeeld op TikTok zodat ook jij kan meedansen op het nummer Criminals van Meghan Trainor.

De nieuwste hit op Netflix is de minireeks The Perfect Couple met onder andere Nicole Kidman, Liev Schreiber en Dakota Fanning in de hoofdrollen. De reeks behaalde in 78 landen de eerste plaats in de top 10 van de streamingdienst. Wie The Perfect Couple gezien heeft, weet dat de reeks een bijzondere intro heeft, waarin we de volledige cast samen zien dansen. En nu kan je dat dansje zelf leren van de choreografe zelf.

The Perfect Couple

In The Perfect Couple volgen we een familie die zich op het eiland Nantucket voorbereidt op een huwelijk. Maar op de ochtend van het huwelijk wordt er plots een lijk gevonden op het strand. Iedereen is daarbij verdacht en samen met de lokale politie gaan we op zoek naar de dader.

Het gaat dus om een whodunit met een beperkt aantal – stinkend rijke – verdachten. Elke aflevering krijgen we nieuwe aanwijzingen naar wie de dader kan zijn en wat zijn of haar motief is. Daardoor komen we op het einde van de minireeks te weten wat er gebeurde.

Dansje

De intro van de reeks is op z’n minst ongebruikelijk te noemen. We zien namelijk de hele cast dansen op het nummer Criminals van Meghan Trainor. Ze voeren daarbij een dansje uit dat gemaakt werd door de gerenommeerde choreografe Charm La’Donna. Zij maakte in het verleden al choreografieën voor onder andere Rosalía en Dua Lipa. Daarbij was ze ook verantwoordelijk voor de choreografie van Dance The Night in de film Barbie. Bij de recente MTV Awards viel La’Donna ook in de prijzen voor haar choreografie voor het nummer Houdini van Dua Lipa.

Nu heeft Charm La’Donna op TikTok een tutorial gepost waarmee je ook zelf het dansje van de intro van The Perfect Couple kan leren.

Bekijk de tutorial hier:

@charmladonna Ask and you shall receive 🫶🏾 Recreate my dance for @Netflix #ThePerfectCouple that I created and tag me so I can spread the love. Can’t wait to see y’all recreate it! Song: Criminals by @Meghan Trainor #fyp #ThePerfectCoupleDance #ThePerfectCoupleNetflix #Choreographer #charmladonna ♬ original sound – charmladonna

Hier kan je de intro nog eens bekijken:

Bekijk hier ook nog eens de officiële trailer:

The Perfect Couple staat nu op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...