Dua Lipa lost ‘Dance The Night’ voor de soundtrack van ‘Barbie’

Dua Lipa heeft een nieuw nummer op de wereld losgelaten. Het gaat om het nummer Dance The Night dat ook te horen zal zijn in de film Barbie, die in juli zal verschijnen. Gisteren kregen we al een deel van de song te horen in de trailer, waarin het erop leek dat we de Barbies en Kens uit de film hun perfect uitgewerkte choreografie zullen uitvoeren op de tonen van het nummer.

Gisteren kwamen we heel wat te weten over de film Barbie van regisseur Greta Gerwig. We kregen zo al bijna de volledige lijst van artiesten wiens muziek in de film te horen zal zijn én werden ook eindelijk getrakteerd op de officiële trailer. Daarin kregen we al wat meer te horen van het nieuwe nummer Dance The Night van Dua Lipa, maar nu is er ook een volledige videoclip.

Dance The Night

Dance The Night is opnieuw een nummer met veel invloeden uit retro discomuziek, een genre dat Dua Lipa eerder ook al gebruikte in haar album ‘Future Nostalgia’. Met lyrics als “Watch me dancе, dance the night away, I’ll still keep the party runnin’, not one hair out of place” past het nummer perfect bij Barbie.

In de videoclip van Dance The Night krijgen we te zien hoe er van alles misloopt op de set. Zo regent het wanneer Dua naar de set rijdt, krijgt ze plots een gloednieuwe choreografie voorgeschoteld en valt tot overmaat van ramp de grote discobol uit de lucht. Maar Dua Lipa maakt er – samen met haar dansers – toch gewoon het beste van. Tussendoor krijgen we ook enkele beelden te zien uit de film Barbie, waarbij Margot Robbie, Ryan Gosling en de andere Barbies en Kens het beste van zichzelf geven op de dansvloer. Op het einde van de clip krijgt ook Barbie-regisseur Greta Gerwig een korte cameo.

Bekijk hier de videoclip van Dance The Night:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...