‘Barbie’ krijgt hilarische officiële trailer

Op woensdag 19 juli 2023 verschijnt de langverwachte film Barbie in de zalen. Die film, geregisseerd door Greta Gerwig, zullen we de wereldberoemde pop zien zoals we haar nooit eerder zagen. De film heeft nu een officiële trailer gekregen die ons een eerste blik geeft op het plot.

De langverwachte film Barbie heeft een eerste officiële trailer gekregen. Daarin komen we heel wat te weten over de inhoud van de film. Zo zien we hoe Barbie en Ken in de echte wereld belanden, waar ze meermaals met de politie te maken krijgen.

Barbie

Je kan het plot van Barbie eigenlijk een beetje vergelijken met dat van Enchanted, waarin een Disneyprins en -prinses in de echte wereld belanden. In Barbie staat Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) datzelfde lot te wachten. Barbie leeft haar perfecte leventje in Barbieland. Maar op een dag staat ze op en is haar leven verre van perfect. Ze denkt na over de dood, haar douchewater is koud en – misschien wel het ergste wat een Barbie ooit kan overkomen – haar hielen raken de grond.

Barbie besluit om uit te zoeken wat er aan de hand is. Daardoor belandt ze bij een Barbie die duidelijk door kinderhandjes met een schaar is gepasseerd. Die geeft haar de keuze tussen een roze hak en een Birkenstock. Na een beetje aandringen gaat Barbie voor de Birkenstock wat betekent dat ze naar de echte wereld gaat. Onverwacht reist ook Ken met haar mee, met de Barbiecabrio, Barbieboot, Barbiesneeuwscooter en zelfs een Barbieraket. Maar er staat het duo een grote cultuurshock te wachten. Want de echte wereld is natuurlijk heel wat anders dan de Barbiewereld, waar alles perfect en kleurrijk is.

Bekijk hier de officiële trailer van Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...