‘Barbie’ lanceert ‘Barbie Selfie Generator’ waarmee je zelf een Barbie-poster kan maken

Gisteren kregen we een hele lading foto’s van de film Barbie te zien. Het ging daarbij om posters van elke Barbie en Ken (en enkele andere personages) die in de film te zien zullen zijn. De foto’s hadden allemaal dezelfde herkenbare layout en nu kan je ook zo’n foto van jezelf maken.

Deze zomer verschijnt de langverwachte film Barbie over de iconische speelgoedpop. Gisteren werden we naast een nieuwe teaser ook getrakteerd op posters van de cast. Zo konden we uiteraard Margot Robbie en Ryan Gosling zien als Barbie en Ken, maar kregen we ook al de Barbies van onder andere Dua Lipa en Emma Mackey voor de eerste keer te zien. Ook de Kens van onder andere Ncuti Gatwa en Simu Liu kregen hun eigen posters. En zo’n poster kan je nu ook maken van jezelf of mensen die je kent.

Barbie Selfie Generator

Barbie heeft een website gelanceerd waarop je zelf een Barbie Selfie kan maken. Alles wat je daarvoor moet doen, is een foto uploaden en de generator maakt een Barbie-poster van jou. Je kan je foto nog aanpassen op het einde. Zo kan je je foto verplaatsen, een andere kleur achtergrond kiezen of de tekst bij de foto veranderen.

Maak hier je eigen Barbie Selfie and live your Barbie fantasy:

Barbie

Barbie verschijnt in de Verenigde Staten op vrijdag 21 juli 2023 in de zalen. Dat betekent dat de film bij ons waarschijnlijk al op woensdag 19 juli te zien zal zijn aangezien films in België op woensdagen in première gaan.

Over de inhoud van de film is op dit moment nog maar weinig geweten. Al leert de teaser ons wel al dat de film zich (deels) zal afspelen in de kleurrijke Barbie-wereld, waar alle Barbies en Kens samen leven. Maar later belanden Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) met hun roze cabrio in de echte wereld en daar zullen ze ongetwijfeld voor enkele verrassingen komen te staan.

Bekijk hier nog eens de nieuwe teaser voor Barbie:

Meer
Lees meer...