Chris Martin strikt Dakota Johnson … en niet voor een duet!

Chris Martin strikt Dakota Johnson … en niet voor een duet!

Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat Coldplay-frontzanger Chris Martin (40) en Fifty Shades-actrice Dakota Johnson (28) een koppel zouden vormen. De twee werden nu gespot tijdens een romantische strandwandeling, en zo werd het gerucht meteen bevestigd.

Deze week doken er voor het eerst foto’s op van het koppel, zo schrijft Daily Mail. De tortelduifjes werden gefotografeerd tijdens een romantische wandeling op het strand van Malibu, waarbij ze arm in arm liepen en alleen oog hadden voor elkaar.

Niet de eerste keer

De twee werden in oktober al voor het eerst samen gespot tijdens een etentje in L.A.. Daarna gingen ze ook samen naar een concert van Nick Cave in Israël, en werd de actrice gezien tijdens een concert van Coldplay in Argentinië. Maar het is de eerste keer dat er ook foto’s opduiken van de twee samen, waardoor er geen ontkennen meer aan is.

Gescheiden van Gwyneth Paltrow

Chris Martin was eerder getrouwd met actrice Gwyneth Paltrow. Het koppel ging in 2014 in vriendschap uit elkaar. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Apple (13) en Moses (11). Ook Gwyneth vond ondertussen opnieuw de liefde, bij Brad Falchuk, schrijver en bedenker van o.a. Glee.

Dochter van Melanie Griffith en Don Johnson

Dakota Johnson, de dochter van Melanie Griffith en Don Johnson, was eerder samen met muzikant Matthew Hitt, vooraleer ze nu dus de liefde vond bij Chris Martin.

Gesponsorde artikelen