Chrissy Teigen en John Legend verwachten derde kindje

Chrissy Teigen John Legend
Isopix

Chrissy Teigen en John Legend verwachten hun derde kindje samen. Nadat het koppel al hintte op een nieuwe zwangerschap in de nieuwste clip van John Legend, toont Chrissy nu ook haar babybuikje op sociale media.

John Legend en Chrissy Teigen maken zich klaar voor hun derde kindje. Het koppel heeft al een dochtertje Luna van vier jaar oud en een zoontje Miles van twee. Chrissy en John leerden elkaar kennen in 2006 en trouwden in 2013.

Wild

Gisteren verscheen de videoclip van Wild, het nieuwste nummer van John Legend dat een samenwerking is met Gary Clark Jr. In die clip is ook het gezin van John Legend te zien, zijn vrouw Chrissy Teigen en hun twee kinderen Luna en Miles. Maar op het einde van de clip zit er een moment waarop John en Chrissy met twee op het strand staan en daarbij werd er gehint op een mogelijke derde zwangerschap.

John Legend Chrissy Teigen
Screenshot YouTube

Het gaat om een beeld waarop Chrissy en John knuffelen op het strand. Daarbij heeft Chrissy haar handen op haar buik en als je heel goed kijkt dan kan je een klein buikje zien. Fans begonnen daarom direct te speculeren over een mogelijke nieuwe zwangerschap en dat nieuws werd al snel bevestigd door Chrissy zelf.

Babybuikje

Met een video die Chrissy Teigen deelde op haar Instagram Story en Twitteraccount bevestigt ze de zwangerschap. Op de video toont ze haar groeiende babybuikje terwijl ze zegt: “Look at this 3rd baby sh*t“.

Chrissy Teigen en John Legend hebben al twee kinderen samen, Luna van 4 en Miles van 2. Maar het was voor hen niet makkelijk om kinderen te krijgen. Zo sprak Chrissy al openlijk over het feit dat ze IVF gebruikte om zwanger te raken van haar twee eerste kinderen.

View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Gesponsorde artikelen