‘Citadel: Honey Bunny’: Indiase spionagereeks van Prime Video krijgt eerste teaser

De spionagefranchise Citadel van Prime Video krijgt later dit jaar een Indiase spin-off. De streamingdienst van Amazon deelde daarvan zojuist een eerste teaser met meteen ook een releasedatum. De nieuwe reeks krijgt de naam Citadel: Honey Bunny.

In april 2023 verscheen op Prime Video de eerste aflevering van Citadel. Daarmee was er officieel een startschot gegeven van hun zeer ambitieuze franchise. Die reeks fungeerde namelijk als basis van de zogenaamde Spyverse die de streamingdienst heeft opgezet.

Italië en India

Naast deze Engelstalige hoofdreeks komen er namelijk spin-offs in heel wat talen. Die heb je niet nodig om het globale verhaal te verstaan, maar kunnen wel helpen om de ingewikkelde wereld van Citadel nog beter te doorgronden. 

Vorige week kregen we al een teaser te zien van Citadel: Diana. Dat is de Italiaanse spin-off die vanaf 10 oktober te zien is op Prime Video. Nu volgt een eerste teaser van Citadel: Honey Bunny, de Indiase spin-off die vanaf 7 november te zien is.

Raj & DK

Citadel: Honey Bunny is van de hand van de populaire filmmakers Raj & DK. Zij waren eerder al verantwoordelijk voor de succesvolle thrillerseries The Family Man en Farzi, beiden te zien op Prime Video.

De hoofdrollen worden gespeeld door Varun Dhawan als Bunny en Samantha Ruth Prabhu als Honey. Zij zijn twee van de populairste Indiase acteurs met heel wat blockbusters op hun palmares. Hier spelen ze een koppel dat beiden actief is in de spionagewereld van Citadel. Het is voorlopig nog niet bekend of we acteurs uit de andere spin-offs van Citadel zullen zien opduiken en op welke manier alle verhalen met elkaar verbonden zijn.

Bekijk hier de teaser van Citadel: Honey Bunny:

Citadel: Honey Bunny is vanaf 7 november 2024 te zien op Prime Video.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...