Comedyspecial ‘Adam Sandler: Love You’ staat nu op Netflix

Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar de nieuwe comedyspecial Adam Sandler: Love You, waarin we de acteur aan het werk zullen zien op het podium.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de comedyspecial Adam Sandler: Love You. Daarin zal Adam Sandler op komische wijze z’n liefde verklaren. In de officiële trailer kregen we alvast heel veel “I love you“’s te horen.

Adam Sandler: Love You

Hoewel je Adam Sandler waarschijnlijk vooral kent als acteur in onder andere Space ManMurder Mystery en 50 First Dates, is hij ook een stadupcomedian. In die gedaante kan je hem nu opnieuw aan het werk zien in een nieuwe special op Netflix.

Het is niet de eerste keer dat een comedyspecial van Adam Sandler te zien is op Netflix. Zo verscheen in 2018 al de special 100% Fresh. In de trailer voor de nieuwe special kwamen we al te weten dat Sandler tijdens de show ook z’n zangtalent zal bovenhalen. We kregen hem in de trailer te zien op het podium, maar ook achter de schermen. Ook dook er plots een hond op op het podium en sprak (en riep) de acteur een tiental keer de woorden “I love you” uit.

De comedyspecial is geregisseerd door Josh Safdie, die zich voor het eerst aan comedy waagt. De special is vanaf nu te vinden op Netflix.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...