Left Right
scrollTop top

#Couplegoals: Blake Lively wenst Ryan Reynolds een gelukkige verjaardag op een geniale manier


#Couplegoals: Blake Lively wenst Ryan Reynolds een gelukkige verjaardag op een geniale manier

Het is niet omdat je al jaren getrouwd bent, dat je geen grapjes meer met elkaar kan uithalen. Dat moeten ook Blake Lively en haar man Ryan Reynolds gedacht hebben. Het powerkoppel wenste elkaar een gelukkige verjaardag op een hilarische manier.

Het mopje begon allemaal op de verjaardag van Blake Lively in augustus van dit jaar. Manlief Ryan Reynolds dacht een goede echtgenoot te zijn en wenste haar een gelukkige verjaardag op social media. ‘Een gelukkige verjaardag aan mijn fantastische vrouw’, staat er bij de foto te lezen. Alleen is Blake zo goed als weggeknipt uit de afbeelding en trekt Ryan de aandacht volledig naar zichzelf.

Maar daar liet Blake het niet bij. Want vandaag op Ryans verjaardag geeft ze hem een koekje van eigen deeg. ‘Gelukkige verjaardag, schat’, postte ze bij een foto van Ryan met een andere bekende Ryan (Gosling). En net als haar echtgenoot cropte ze de foto op een hele strategische manier.

Alsof dat nog niet genoeg was, deed Blake er nog een schepje bovenop. Ze postte vlak na de foto een hilarische gif op haar Twitteraccount van haar en Ryan waarop ze hem ‘knock-out’ slaat. Revenge is sweet!

Als dat geen #couplegoals zijn, dan weten we het ook niet meer. Blake en Ryan zijn ondertussen al vijf jaar getrouwd en hebben twee dochters, James en Ines. Cute!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443