Van 6 tot 8 juni kan je in Brussel terecht voor een culinaire ervaring met een digitale twist. In kunstgalerij Fondation CAB opent CUTTING EDGE, een tijdelijke pop-up van Samsung en chef Paul Delrez, volledig geïnspireerd op de nieuwe Galaxy S25 Edge. Wat op het eerste gezicht een diner lijkt, is eigenlijk een technologisch kunstwerk in zes gangen.
Samsung en chef Paul Delrez slaan de handen in elkaar voor een tijdelijke fine dining pop-up in Brussel. CUTTING EDGE brengt technologie en gastronomie samen in een strak vormgegeven setting.
Hoe werkt CUTTING EDGE?
Het minimalistische interieur, de belichting en zelfs de tafels van het restaurant zijn ontworpen in lijn met de dunne, strakke esthetiek van de Galaxy S25 Edge. De smartphone zelf ligt letterlijk mee op tafel, als startpunt van de beleving. Met functies zoals een 200 MP camera en Galaxy AI-tools, is het toestel niet alleen onderdeel van het decor, maar ook een tool om het diner vast te leggen.
Bekende chef Paul Delrez kiest voor het eerst voor fine dining met een subtiele Koreaanse insteek. Het resultaat zijn gerechten zoals Galaxy Japchae, Ikijime Seriole Crudo en Soufflé d’Asie. Alles draait om detail.
Tijdelijk
CUTTING EDGE is maar drie dagen open en heeft per lunch of diner slechts 50 plaatsen. Reserveren is dus aan te raden voor wie dit evenement niet wil missen. Dat kan via de website.