De 15 walgelijkste dingen die Bear Grylls eet op tv

Bear Grylls is terug op tv met een nieuw programma, Escape From Hell op Discovery Channel. De overlevingsexpert, bekend van zijn survivalserie Ultimate Survival, heeft als overlevingsexpert al heel wat watertjes doorzwommen. Van al zijn survivaltips zijn vooral de voedingsweetjes memorabel, want de Brit houdt ervan voor het oog van de camera de meest vieze dingen op te peuzelen. Hier vind je zijn vijftien walgelijkste culinaire stoten:

1. Een levende spin

Om te overleven moet je opportunistisch zijn. Ook al smaakt je kost naar “ingewanden, etter en hersenen”.

2. De oogballen van een vis

Visogen blijken uitstekend tegen dehydratatie.

3. Een rauw rendierhart

Verser dan in dit filmpje vind je ze niet. Maar vergeet volgende keer je servetten niet, Bear.

4. Een stoofpotje van naaktslak

Slakken eet Bear gelukkig niet rauw omwille van de parasieten erin. Wel in een stoofpotje, al helpt koken niet tegen de verschrikkelijke smaak.

5. Een levende vis

In dit filmpje lijkt Bear wel op een echte beer, inclusief gegrom.

6. Zijn eigen urine

Geen commentaar.

7. Een gigantische larve

Wat is cameragenieker dan een larve op te peuzelen? Een gigantische larve! Die ontploft in je mond!

8. Berenuitwerpselen

Inderdaad, Bear eet uitwerpselen van beren. Maar het is oké: hij spoelt ze eerst af.

9. Een stinkdier

Hopelijk smaakte dat beter dan het rook…

10. Een enorme stierkikker

Hij ziet er niet appetijtelijk uit, maar smaakt zo blijkbaar wel.

11. Rauwe geitentestikels

Testikels worden in sommige landen beschouwd als een delicatesse. Waarschijnlijk worden ze daar klaargemaakt voor je ze eet.

12. Een héél verse octopus

Bear worstelt met de zuignappen van een octopus.

13. Schapenoogballen

Want de oogballen van de vis smaakten naar meer!

14. Een kameelspin

Het eten van dit beestje, dat eigenlijk geen echte spin is, voelt volgens Bear als “een explosie van etter in mijn mond”.

15. Olifantendrek

Een gouden tip voor wanneer je écht op het punt staat te sterven…

Meer
Lees meer...