‘De Bachelor’: Afvalster Esmee rekent af met “valse” Margaux

Net voor de finale moest Esmee De Bachelor verlaten. Fabrizio koos Sanne, Madieke en Margaux boven haar, hoewel hij lang leek te twijfelen aan de oprechtheid van die laatste. Ook Esmee rekent na haar exit af met Margaux.

Een van de grote gespreksonderwerpen tijdens de voorlaatste aflevering van De Bachelor was een vermeende uitspraak van Margaux. Die zou tegen de andere dames namelijk gezegd hebben “Wie als eerste haar benen opendoet, staat in de finale”. Fabrizio kon die uitspraak allerminst smaken omdat het zijn imago als player nogmaals bevestigt, terwijl hij in De Bachelor juist hoopte die reputatie van zich af te schudden.

Margaux

Toen Fabrizio Margaux met die roddel confronteerde bekende noch ontkende ze dat gezegd te hebben. Het bleek voor de bachelor voldoende om haar toch een roos te geven.

Na haar exit blikte Esmee bij Goedele Liekens in Goedele Na De Roos terug op het incident. “Ik heb zoiets van: als je die dingen over hem zegt, vraag ik mij af hoe je zelf aankijkt tegenover hem en of je niet gewoon nog meegaat omdat het programma zo loopt”, reageert Esmee. “Het is niet omdat wij hier zijn voor hem, dat je zelf geen mening mag hebben. Als je die zo fel uitpraat naar anderen toe, hou jezelf er dan aan. Dat heb ik ook gevraagd: ‘Ga je er iets mee doen? Ga je het uitspreken naar hem toe?’ Maar het werd alleen maar uitgesproken naar anderen.”

“Valse manier om concurrentie uit te schakelen”

Volgens Esmee had Margaux met haar uitspraak dan ook andere bedoelingen dan oprecht zeggen hoe ze dacht over Fabrizio. “Ik had op een bepaald moment het gevoel dat er dingen tegen mij werden gezegd in de hoop dat ik voor mezelf zou besluiten: ‘oké, dan hoeft het niet meer’. Dat vond ik heel raar. Ik vind dat een heel valse manier om de concurrentie uit te schakelen”, besloot ze.

De finale van De Bachelor is woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...