‘De Bachelorette’: Elke Clijsters stuurt onverwachts 3 mannen naar huis

De Bachelorette is een versnelling hoger geschakeld. Na een bewogen aflevering kwam er nog een extra twist tijdens de roosceremonie. Er bleken namelijk maar 9 rozen te liggen, terwijl er nog 12 mannen zijn. Daardoor moesten onverwachts drie mannen het programma verlaten.

Tijdens de vierde aflevering van De Bachelorette werd duidelijk dat de competitiegeest en de jaloezie tussen de twaalf overgebleven mannen toegenomen is. Toen Vincent op date mocht met Elke Clijsters besloot hij dan ook om “te zeggen wat er leeft in de villa”. Daarbij richtte hij zijn pijlen vooral op Nicolas en Mike. Die konden uiteraard niet lachen met de actie van Vincent en dat zorgde voor de nodige spanningen en het nodige drama.

Elke Clijsters besloot dan ook met de roosceremonie grondig te filteren tussen de overgebleven mannen. Na nog enkele korte lastminutegesprekken was het tijd om drie mannen naar huis te sturen.

Nicolas, Mike en Jeffrey

De spanning bij de twaalf mannen was dan ook te snijden tijdens de roosceremonie. Vooral Vincent was op was de zenuwen. Zou Elke zijn eerlijk gewaardeerd hebben, of kon ze zijn tactiek juist niet smaken? Ook voor Mike en Nicolas was het afwachten hoe De Bachelorette hen nu zal na de woorden van Vincent.

Uiteindelijk koos Elke ervoor om Nicolas, Mike en Jeffrey naar huis te sturen. Vincent mag – tot zijn eigen verbazing – nog minstens even blijven. “Ik wil mannen in De Bachelorette die het programma aankunnen en ik denk niet dat Nicolas dat kan”, legde Elke uit. “Met Mike zie ik dan weer geen toekomst. We zijn compleet verschillend.”

Bekijk hier de bewogen roosceremonie in De Bachelorette

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...